Horoscopul zilei de 8 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 octombrie 2019

Astăzi nu ai prea multă energie și determinare și de aceea vei lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine. Astăzi chiar nu vei încerca să forțezi nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău. Stupoarea pe care o resimți în raport cu acțiunile anumitor persoane continuă să fie destul de intensă.    

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 octombrie 2019

În viața ta totul decurge cu multă claritate deoarece nu acționezi decât atunci când ești foarte sigură că ceea ce simți este real și autentic. În anumite sectoare ale propriei vieți este nevoie să afli mai multe detalii ale evenimentelor care au loc pentru a putea decide modalitatea cea mai potrivită de a acționa.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 octombrie 2019

Chiar dacă neajunsurile emoționale pe care le resimți par să fie din ce în ce mai profunde, nu îți dorești să te implici într-o relație romantică. Atunci când vine vorba de carieră însă, anumite situații dubioase de care ai parte te scot din zona de confort și te provoacă să iei decizii greșite.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 octombrie 2019

Majoritatea oamenilor de care te atașezi, vin în viața ta și pleacă fără nicio motivație. Te simți descumpănită în fața acestui incontestabil adevăr. Este momentul să înveți să fii mai indiferentă cu privire la acest aspect al propriei vieți. Focusează-te doar pe acele aspecte care te împlinesc cu adevărat!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 octombrie 2019

Facem greșeli la orice pas și ne este greu să acceptăm această caracteristică ciclică a naturii umane. Chiar dacă ești de părere că totul poate decurge conform planului stabilit, se întâmplă ca în multe din contextele în care te vei afla să nu găsești soluții imediate la problemele cu care te vei confrunta.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 octombrie 2019

Reproșurile și conflictele vor fi la ordinea zilei. Agitație și haos va fi peste tot unde îți îndrepți privirea. Mai mult ca niciodată, îți este frică de ideea de compromis. Reacționezi defensiv chiar și atunci când nu este cazul și asta te încarcă și pe tine din punct de vedere psihic.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 octombrie 2019

Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume, chiar dacă ești conștientă că această atitudine poate crea disensiuni. Mai ales în ceea ce privește activitatea de la birou, nu îți place deloc ideea de ambiguitate. Viața de familie îți oferă ambientul necesar pentru ca tu să te simți împlinită.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 octombrie 2019

Ești destul de intransigentă atunci când se pune problema să treci peste dezămăgirile provocate de anumite persoane. În ceea ce privește anumite stări de anxietate pe care le ai, ai renunțat să îți mai pui întrebări. Lași totul să treacă de la sine sau pe lângă tine. O anumită doză de indiferență este binevenită.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 octombrie 2019

Responsabilitatea pe care o aruncai asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental. Lucrezi mult la dezvoltarea personală și acest lucru se observă. Energia astrală a acestei zile te ajută să te ții de toate planurile pe care le aveai stabilite.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 octombrie 2019

Ambianța din relație nu e foarte placută din cauza configurației planetare actuale. Aceasta îți este potrivnică întru totul. Sunt foarte probabile diferențele de opinie, ba chiar și confruntările mai violente. Dacă ești singură, astăzi nu este o zi potrivită pentru a avea întâlniri romantice.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 octombrie 2019

Alegerile pe care urmează să le faci sunt foarte bine argumentate. Cei care își doresc să facă asta, nu au nicio posibilitate să te combată. Te motivezi tot mai mult și reușești să atingi unele obiective pentru care ai muncit în ultima perioadă. Idealurile pe care le ai par a deveni din ce în ce mai realizabile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 octombrie 2019

De cele mai multe ori te lași acaparată emoțional de suferința sau problemele altora pentru a te eschiva din fața provocărilor pe care destinul ți le scoate în cale. Atitudinea ta va fi impulsivă astăzi datorită influenței Lunii. Într-o relație, comportamentul tău îl va irita pe partenerul de viață.  
Articole astro