Horoscopul zilei de 8 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 octombrie 2018

Astăzi ai o dispoziție dinamică și romantică. Dacă tot te simți atât de bine în propria piele, nu ezita să faci un gest romatic și pentru partener! O cină în doi poate fi modul ideal de a încheia o săptămână plină de provocări. El cu siguranță va fi plăcut impresionat de inițiativa ta. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 octombrie 2018

Firea ta prea puțin indulgentă provoacă destul de multe neajunsuri emoționale relației personale. Partenerul se simte de multe ori inhibat din cauza atitudinii tale restrictive. Uneori ești de părere că nici măcar nu are capacitatea de a-ți îndeplini nevoia de siguranță emoțională. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 octombrie 2018

Descoperi lucruri noi despre dinamica relației de cuplu. Deschiderea emoțională pe care o transpui în fapte concrete care vizează fericirea celui de lângă tine, te ajută și pe tine să te simți iubită. Armonia se reîntoarce în viața personală. Legătura dintre tine și partener pare a fi indestructibilă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 octombrie 2018

Părerile de rău ale celor din jur nu te impresionează sub nicio formă. Ești destul de intransigentă atunci când se pune problema să treci peste dezămăgirile provocate de anumite persoane. Din păcate, tocmai această atitudine te-a adus în pragul singurătății.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 octombrie 2018

Îţi place să rişti, dar în acelaşi timp acţionezi şi într-un mod destul de precaut. Nimeni nu poate spune cu precizie care este modul în care gândești în anumite contexte. La tine totul se află într-o continuă schimbare și de aceea faci alegeri doar în funcţie de ceea ce simţi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 octombrie 2018

Deși nu îți stă în caracter să faci asta, acorzi mult mai multă atenție detaliilor pentru a nu mai fi nevoită să suporți consecințele propriei impulsivități. Te simți pregătită să faci față oricărei provocări, chiar dacă sunt mulți cei care se îndoiesc de capacitățile tale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 octombrie 2018

Ai nevoie de răspunsuri și de anumite detalii pentru a reuși să iei deciziile corecte. Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume. Nu îți place deloc ideea de ambiguitate, iar intenția unora de a te induce în eroare ți se pare de prost gust.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 octombrie 2018

Aura ta este foarte încărcată. Energia celor din jur îți afectează echilibrul interior. Te lași acaparată emoțional de suferința sau problemele altora pentru a te eschiva din fața provocărilor pe care destinul ți le scoate în cale. Aceasta nu este o alegere sănătoasă din punct de vedere psihic.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 octombrie 2018

În această perioadă treci prin mai multe situații care te determină să meditezi asupra mecanismelor tale de apărare. Încerci să îți dai seama dacă te ajută să eviți persoanele despre care crezi că au o influență negativă asupra ta. Ai senzația că absorbi tot ce este rău în jur. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 octombrie 2018

Ești în căutare de iubire și înțelegere. Această nevoie pe care o ai te va transforma într-o fire deschisă, caldă, sociabilă. Cei din jur însă nu sunt obișnuiți cu acest tip de comportament venit din partea ta. Firea lor sceptică te va răni mai mult decât este cazul.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 octombrie 2018

Astăzi, la birou, vei trece prin situații dramatice și complet neașteptate. Efectul lor va fi readucerea la viață a unor sentimente de frustrare de demult uitate. În sens contrar, armonia de care ai parte în viața personală te va ajuta să îți găsești noi ancore care să te echilibreze din punct de vedere emoțional.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 octombrie 2018

Nu reușești să ții ritmul cu ceea ce ți se întâmplă. Îți dorești foarte multe lucruri pentru tine, dar și pentru cei din jur și această nevoie de a ”accesa” totul te consumă mult din punct de vedere emoțional. După-amiaza acestei zile alegi să o petreci în familie. Energia pozitivă a celor dragi te scoate mereu din orice ”încurcătură.”
Articole astro