Horoscopul zilei de 8 martie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 martie 2022

Chiar dacă neajunsurile emoționale pe care le resimți par să fie din ce în ce mai profunde, nu îți dorești să te implici într-o relație romantică. Nu ai nevoie de o astfel de ancoră pentru a reuși să îți rezolvi propriile frustrări. Ai nevoie doar de timp cu tine și de odihnă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 martie 2022

Deși nu îți stă în caracter să faci asta, acorzi atenție detaliilor pentru a nu mai fi nevoită să suporți consecințele propriei impulsivități. Maniera mult mai calculată în care alegi să faci lucrurile, scoate la iveală o serie de oportunități care așteaptă să le valorifici.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 martie 2022

Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, constați cu tristețe că încă îți este dificil să te detașezi de anumite persoane. Agitația din jur are un efect advers evident asupra propriului echilibru. Ai nevoie alături de tine de acea persoană căreia i te poți confesa cu sinceritate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 martie 2022

Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană din viața ta. Oricare ar fi aceasta, trebuie să iei o decizie în ceea ce privește poziția pe care ți-o asumi în relație. Partea a doua zilei este planificată deja cu o ieșire cu prietenii.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 martie 2022

Dacă într-adevăr îți dorești să oferi inspirație celor din jur, ajută-i să își descopere resursele interioare. Nu contează cât de mărețe sunt visurile pe care le avem, atât timp cât avem conștiința că le putem îndeplini! La birou este indicat să adopți o atitudine pragmatică. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 martie 2022

Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de ideea de visuri mărețe. Raționalizarea prin care filtrezi orice experiență de care ai parte te ajută însă să minimalizezi numărul de decizii greșite pe care ești tentată să le iei.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 martie 2022

Perspectiva prin care încerci astăzi să privești tot ceea ce trăiești te face să resimți anumite neajunsuri emoționale de care nu erai conștientă. Chiar dacă armonia din relația personală îți aduce împlinire, sunt destul de multe momente când simți nevoia să te revolți în raport cu partenerul de viață.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 martie 2022

Pentru a defini cu exactitate ceea ce simți în anumite situații, este important să ai încredere în tine și în propria intuiție. Ultimele luni de lucru cu sine te-au ajutat să îți structurezi noi tipare de comportament care îți oferă un cadru confortabil din punct de vedere emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 martie 2022

Climatul sentimental actual este dominat de teamă și emoții negative. Tot ceea ce se îmtâmplă în jur are un impact mult mai profund asupra ta decât erai conștientă. Calitatea somnului s-a deteriorat destul de mult. Simți că pur și simplu ”te târăi”.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 martie 2022

Dacă ești într-o relație de durată, nu vei reuși să îți suprimi pornirile agresive atunci când partenerul ia decizii și pentru tine. Singură, ai rămas încă blocată asupra dezămăgirii trăite în relația anterioară. Firea ta prea puțin indulgentă provoacă destul de multe conflicte la birou.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 martie 2022

Îți este mult prea teamă de necesitatea de a face un compromis emoțional. Cu toate astea, te simți mult mai atrasă de idea de familie decât de obicei. Mai ales în prima parte a zilei, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor familiale care te-au afectat în ultima perioadă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 martie 2022

Sunt momente în care rațiunea îți este încețosată și nimic nu pare să mai aibă sens pentru tine. Chiar dacă apropierea pe care o simți de o anumită persoană îți confirmă anumite lucruri, nu vrei să te lași înșelată de acest sentiment. Ai nevoie de mult mai mult decât atât.
Articole astro