Horoscopul zilei de 8 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 martie 2021

Climatul sentimental actual este dominat de nostalgie. Dacă ești într-o relație de durată, nu vei reuși să îți suprimi pornirile agresive atunci când partenerul ia decizii și pentru tine. Singură, ai rămas încă blocată asupra dezămăgirii trăite în relația anterioară.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 martie 2021

Dacă într-adevăr îți dorești să oferi inspirație celor din jur, ajută-i să își descopere resursele interioare. Nu contează cât de mărețe sunt visurile pe care le avem, atât timp cât avem conștiința că le putem îndeplini! La birou este indicat să adopți o atitudine pragmatică. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 martie 2021

Încă te simți destul de încărcată din punct de vedere emoțional. Îți este greu să accepți finalul anumitor relații importante pentru tine, mai ales atunci când nu toate cărțile au fost date pe față. Falsitatea anumitor persoane este atât de evidentă încât îți este greu să nu o constați.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 martie 2021

Faci alegeri doar în funcţie de ceea ce simţi. La birou, de cele mai multe ori te laşi condusă de intuiţie. Sunt situații în care tot ceea ce trăiești te sperie și te blochează, însă sprijinul persoanei iubite te ajută mult să te regăsești. Este important pentru tine armonia de care ai parte în familie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 martie 2021

Astăzi ceva cu totul neînsemnat te poate face să-ți pierzi cu totul mințile. O să îl jignești destul de dur pe partenerul tău, iar la birou colegii sunt destul de surprinși de atitudinea agresivă pe care o adopți. Situația în care te afli te obligă să faci o analiză a ceea ce simți cu adevărat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 martie 2021

Astăzi reușești să ieși din ascunzătoare din ce în ce mai mult. Reușești să scapi de gândurile sumbre care te-au ținut în spate în ultima perioadă. Te simți mult mai bine în această nouă postură. Urmărești să-ți îndeplinești dorințele și să nu îți mai pui singură piedici.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 martie 2021

Îți dorești foarte multe lucruri pentru tine, dar și pentru cei din jur și această nevoie de a ”accesa” totul te consumă mult din punct de vedere emoțional. Chiar dacă trecutul îți surâde în anumite momente, nu vrei să mai dai importanță acelor trăiri demult uitate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 martie 2021

De cele mai multe ori ai fost dezamăgită în ceea ce privește partea emoțională, dar în ciuda acestui lucru, nu alegi să îți ascunzi sentimentele. Provocările de care ai parte în plan profesional te ajută să îți demonstrezi abilitățile. Fără să îți dai seama, atragi de partea ta oameni care îți pot influența în mod pozitiv cariera.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 martie 2021

Astăzi chiar nu vei încerca să forțezi nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău. Stupoarea pe care o resimți în raport cu acțiunile anumitor persoane continuă să fie destul de intensă. Profiți din plin de timpul liber pe care îl ai pentru a te odihni și a-ți face ordine în gânduri.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 martie 2021

În loc să fii tentată să te lași influențată de promisiuni frumoase legate de carieră, ar trebui să îți concentrezi atenția pe drumul pe care deja ți l-ai creionat. Viața te ia mereu prin surprindere. Pentru a nu te abate prea mult de la obiectivele stabilite, este important să rămâi totuși sceptică în fața intențiilor celor din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 martie 2021

Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume, chiar dacă ești conștientă că această atitudine va crea disensiuni. Nu îți place deloc ideea de ambiguitate. Viața de familie prinde culoare și îți oferă ambientul necesar pentru ca tu să te simți împlinită.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 martie 2021

Îţi dai seama că intensitatea propriilor emoții este destul de mare întrucât ajung să îţi dicteze acțiunile. Cu toate astea, știi și tu cât de mult îți place să fii provocată. Viața profesională este pe o pantă ascendentă în această perioadă. Ai nevoie de împlinire în carieră pentru a te simți din nou motivată.
Articole astro