Horoscopul zilei de 8 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 martie 2020

Îți place să te lași condusă de ceea ce simți. Consideri că acesta este modul tău personal de a acționa, indiferent de situația în care te afli. A fi autentic este pentru tine o valoare socială și morală de care nu te vei dezice niciodată. Lasă-te surprinsă de această zi superbă!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 martie 2020

Discuțiile pe care le ai la nivel relațional te duc astăzi spre drumuri anevoioase. Fără să îți dai seama de acest lucru, ești pusă la încercare. Dacă vei reuși să te sustragi din anumite contexte, vei reuși să ”economisești” energie psihică pentru a te putea focusa pe ceea ce contează cu adevărat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 martie 2020

Legătura dintre tine și partener pare a fi indestructibilă. Armonia la care ați ajuns în timp este rezultatul unei susțineri reciproce. Chiar dacă la începutul acestei zile starea de spirit este un apatică, jovialitatea oamenilor cu care interacționezi te va molipsi. Vei încheia ziua cu reușite și zâmbetul pe buze.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 martie 2020

Ai nevoie de răspunsuri și de anumite detalii pentru a reuși să iei deciziile corecte. Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume. Nu îți place deloc ideea de ambiguitate, iar intenția unora de a te induce în eroare ți se pare de prost gust.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 martie 2020

Chiar dacă majoritatea oamenilor din viața ta nu îți oferă șansele de care ai nevoie, nu te bazezi pe acest ”ajutor extern”. Te bazezi pe propria persoană. Disponibilitatea ta pentru activități sociale te face să îți încarci prea mult programul și haosul va reveni în viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 martie 2020

Perspectiva prin care încerci astăzi să privești tot ceea ce trăiești te face să resimți anumite neajunsuri emoționale de care nu erai conștientă. Chiar dacă armonia din relația personală îți aduce împlinire, sunt destul de multe momente când simți nevoia să te revolți în raport cu partenerul de viață.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 martie 2020

Pentru această zi îți propui să te focusezi mai mult pe partea administrativă și vei reuși să faci o serie din lucrurile pe care le-ai tot amânat în ultimele luni. Experiența personală este un ghid pentru tine. Alegi să îți exprimi emoțiile și sentimentele deoarece nu crezi în compromisuri în acest sens.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 martie 2020

Descoperi lucruri noi despre dinamica relației de cuplu. Deschiderea emoțională pe care o transpui în fapte concrete care vizează fericirea celui de lângă tine, te ajută și pe tine să te simți iubită. Astăzi chiar nu vei încerca să forțezi nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 martie 2020

Lipaa de energie pe care o resimți astăzi nu este de bun augur. Abilitatea de a fi lider îți este pusă astăzi la îndoială tocmai de acele persoane pe care te bazai cu adevărat. Nu te lăsa influențată de tendința de a face unele nepotisme!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 martie 2020

Climatul sentimental actual este dominat de nostalgie. Dacă ești într-o relație de durată, nu vei reuși să îți ”suprimi” pornirile agresive atunci când partenerul ia decizii și pentru tine. Singură, ai rămas încă blocată asupra dezămăgirii trăite în relația anterioară.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 martie 2020

Împlinirea autentică pe care o resimți în cadrul relației personale este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te simți fericită. Zilele trec într-un ritm alert pentru că ai foarte multe de finalizat și ești pe ultima sută de metri cu organizarea unui eveniment important pentru tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 martie 2020

Sunt momente în care simți că rațiunea îți este ”încețosată” și nimic nu pare să mai aibă sens pentru tine. Chiar dacă apropierea pe care o simți de o anumită persoană îți confirmă anumite lucruri, nu vrei să te lași înșelată de acest sentiment. Ai nevoie de mult mai mult decât atât.
Articole astro