Horoscopul zilei de 8 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 martie 2019

Uneori, părerile de rău ale celor din jur nu te impresionează sub nicio formă. Ești destul de intransigentă atunci când se pune problema să treci peste dezămăgirile provocate de anumite persoane. În ceea ce te privește, încrederea în sine este ceva ce lipsește cu desăvârșire.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 martie 2019

Astăzi, un lucru total nesemnificativ te poate face să-ți pierzi cu totul mințile. Trăiești o stare profundă de iritabilitate. Situația delicată în care te afli te ”obligă” să faci o analiză a ceea ce simți cu adevărat. Sunt momente în care rațiunea îți este încețosată și nimic nu pare să mai aibă sens.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 martie 2019

Se pare că la începutul acestei zile ești pregătită pentru orice rol de lider ți se va atribui. Ești sigură pe ceea ce simți și pe propriile acțiuni și această stare le dă încredere celor din jur. În ceea ce privește anumite stări de anxietate pe care le ai, ai renunțat să îți mai pui întrebări. Lași totul să treacă de la sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 martie 2019

Aura ta este foarte încărcată. Energia difuză pe care o recepționezi de la cei din jur îți afectează echilibrul interior. Te lași acaparată emoțional de suferința sau problemele altora pentru a te eschiva din fața provocărilor pe care destinul ți le scoate în cale.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 martie 2019

Atitudinea ta va fi impulsivă astăzi datorită influenței Lunii. Într-o relație, comportamentul tău îl va irita pe partener. Acesta va încerca să te evite pentru a neutraliza orice posibilitate de a te ”ataca” din punct de vedere verbal.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 martie 2019

Intensitatea pe care o simți în relațiile cu cei din jur nu știi dacă este ceva pozitiv sau ceva negativ. Simți totuși că în această perioadă din viața ta nu ai energie să îți focusezi atenția spre cei din jur. Familia și propriul sine rămân prioritățile tale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 martie 2019

Nivelul de stres pe care îl resimți de câteva zile ”va exploda” la începutul acestei zile. Ai nevoie de reconfirmare socială primită de la cei dragi pentru a simți că eforturile pe care le depui nu sunt în van. Această nevoie îți este necunoscută. Nu ai mai trăit-o niciodată sub această formă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 martie 2019

Indiferent de contextul în care te afli, te simți pregătită să faci față oricărei provocări. Fără să fii conștientă de acest lucru, sunt mulți cei care se îndoiesc de capacitățile tale. Obiectivele tale sunt structurate și de aceea și pașii pe care trebuie să îi parcurgi sunt destul de ușor de creionat.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 martie 2019

Îţi place să rişti, dar în acelaşi timp acţionezi şi într-un mod destul de precaut. Nimeni nu poate spune cu precizie care este modul în care gândești în anumite contexte. La tine totul se află într-o continuă schimbare și de aceea faci alegeri doar în funcţie de ceea ce simţi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 martie 2019

Legătura dintre tine și partener pare a fi indestructibilă. Armonia inconfundabilă la care ați ajuns în timp este rezultatul unei susțineri reciproce. Chiar dacă la începutul acestei zile starea de spirit este un apatică, jovialitatea oamenilor cu care interacționezi te va molipsi. Vei încheia ziua cu reușite și zâmbetul pe buze.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 martie 2019

Ai nevoie de răspunsuri și de anumite detalii pentru a reuși să iei deciziile corecte. Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume. Nu îți place deloc ideea de ambiguitate, iar intenția unora de a te induce în eroare ți se pare de prost gust.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 martie 2019

”Scanează” cu atenție tot ceea ce este în jurul tău, iar apoi focusează-te pe acele lucruri care te pot ajuta să îți îndeplinești visurile. Chiar dacă majoritatea oamenilor din viața ta nu îți oferă șansele de care ai nevoie, nu te bazezi pe acest ”ajutor extern”. Te bazezi pe propria persoană.
Articole astro