Horoscopul zilei de 8 iunie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 iunie 2019

Încă te simți destul de încărcată din punct de vedere emoțional. Îți este greu să accepți finalul anumitor relații importante pentru tine, mai ales atunci când nu toate cărțile au fost date pe față. Falsitatea anumitor persoane este atât de evidentă încât îți este greu să nu o constați.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 iunie 2019

Nu ai prea multă energie și determinare și de aceea vei lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine. Astăzi chiar nu vei încerca să forțezi nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău. Se pare că nu ai niciun plan stabilit pentru această nouă zi. Vei acționa spontan indiferent de situația în care te vei afla.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 iunie 2019

Astăzi profiți din plin de timpul liber pe care îl ai pentru a te odihni și a-ți face ordine între gânduri. Pentru a fi sigură că vei reuși să treci peste încercarea grea la care ești supusă, trebuie să te focusezi pe propriile emoții și să nu faci nimic fără să te consulți cu cei în care ai încredere.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 iunie 2019

În viața ta totul decurge cu multă claritate deoarece nu acționezi decât atunci când ești foarte sigură că ceea ce simți este real și autentic. În anumite sectoare ale propriei vieți este nevoie să afli mai multe detalii ale evenimentelor care au loc pentru a putea decide modalitatea cea mai potrivită de a acționa.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 iunie 2019

Ambianța din relație nu e foarte placută din cauza configurației planetare actuale. Aceasta îți este potrivnică întru totul. Sunt foarte probabile diferențele de opinie, ba chiar și confruntările mai violente. Dacă ești singură, astăzi nu este o zi foarte bună pentru a avea întâlniri romantice.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 iunie 2019

Stă în natura firii tale să faci mereu comparații între situațiile pe care le trăiești tu și cele pe care le trăiesc cei din jurul tău. Fiecare dintre noi este diferit, iar bagajul emoțional ne ”structurează” în totalitate acțiunile, chiar dacă de multe ori alegem să credem cu naivitate că acest lucru nu este adevărat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 iunie 2019

Ești în căutare de iubire și înțelegere. Această nevoie pe care o ai te va transforma într-o fire deschisă, caldă, sociabilă. Cei din jur însă nu sunt obișnuiți cu acest tip de comportament venit din partea ta. Firea lor sceptică te va răni mai mult decât este cazul.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 iunie 2019

Îți place ceea ce simți atunci când te retragi în lumea ta. Nevoia de singurătate este impetuoasă în această perioadă. Situațiile cu care te confrunți zi de zi îți oferă multe inputuri pentru propria dezvoltare. Cu toate astea, sunt momente în care alegi să nu mai faci nicio analiză asupra niciunui lucru.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 iunie 2019

Ești total debusolată din cauza evenimentului imprevizibil de care ai parte astăzi. Determinarea și susținerea persoanei iubite sunt esențiale pentru ca tu să rămâi focusată pe ceea ce trebuie să faci. Nu îți pierde încrederea că lucrurile vor ajunge într-un final să se calmeze!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 iunie 2019

Vrei întotdeauna să lași impresia că interesul tău în raport cu unele aspecte este autentic. Cu toate astea, persoanele din jur ”te simt”. Nu are niciun rost să te minți și să le minți. Încearcă să îți iei repere reale atunci când îți proiectezi anumite obiective profesionale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 iunie 2019

Chiar dacă ”rămășițele” unei relații de prietenie încă își fac simțite prezența, nu vrei să te mai lași ghidată de ele. Înstrăinarea pe care o simți nu este ceva ușor de ignorat. Tot ce este mai important însă este ca tu să fii mulțumită de alegerile pe care le faci.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 iunie 2019

Aura ta este foarte încărcată. Energia negativă a celor din jur îți afectează echilibrul interior. Te lași acaparată emoțional de suferința sau problemele altora pentru a te eschiva din fața provocărilor pe care destinul ți le scoate în cale. Astăzi ai nevoie de odihnă și de momente de calitate alături de cei dragi.
Articole astro