Horoscopul zilei de 8 iunie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 iunie 2018

Prezența preponderentă a lui Mercur readuce haosul în viața ta. Resimți această stare de sine la o intensitate destul de mare. Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. Indiferent de context, argumentează-ți comportamentul!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 iunie 2018

Sunt persoane care merită încrederea și afecțiunea ta. Din păcate, ai tendința dezastruoasă pentru tine de a analiza constant toate gesturile și acțiunile celor din jur. Din această cauză, sentimentele își pierd din nuanță și autenticitate.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 iunie 2018

Responsabilitatea pe care o aruncai asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental. Lucrezi mult la dezvoltarea personală și acest lucru se observă. Energia acestei zi de vineri te ajută să te ții de toate planurile pe care le aveai stabilite.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 iunie 2018

Starea de conflict interior pare să se aplaneze. Vezi lucrurile cu mai multă claritate și maturitate. Ai integrat cu succes ideea conform căreia ești unica responsabilă de tot ceea ce trăiești. Acest sentiment îți induce o stare de armonie în raport cu propria persoană.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 iunie 2018

Alegerile pe care urmează să le faci sunt foarte bine argumentate. Cei care își doresc să facă asta, nu au nicio posibilitate să te combată. Te motivezi tot mai mult și reușești să atingi unele obiective pentru care ai muncit în ultima perioadă. Idealurile pe care le ai par a deveni din ce în ce mai realizabile.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 iunie 2018

Ai ajuns în momentul în care înțelegerea pe care încerci să le-o oferi celor din jur tinde spre zero. Constați cu stupoare că oricum nimeni nu este interesat să primească suportul tău. Poate această ”dezlegare” de care ai parte te ajută și pe tine la nivel inconștient.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 iunie 2018

Energia celor din jur îți afectează echilibrul interior. Te lași acaparată emoțional de suferința sau problemele altora pentru a te eschiva din fața provocărilor pe care destinul ți le scoate în cale. ”Normalitatea” socială de care ești înconjurată îți provoacă repulsie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 iunie 2018

Piedicile pe care încearcă unii să ți le pună sunt doar provocări în ceea ce te privește. Atât timp cât vei avea răbdare și vei ști când să faci următorul pas, nimic din ceea ce vei trăi nu te va face să suferi. Este important acest lucru pentru echilibrul tău interior.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 iunie 2018

Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop. Sunt situații a căror esență o să ajungi să o înțelegi după mult timp. Odată însă ce acest lucru se întâmplă, îți dai seama că devii tot mai bogată din punct de vedere spiritual și emoțional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 iunie 2018

Energia pe care o primești din partea astrelor are tendința să te debusoleze. Incertitudinile de care ai parte astăzi accentuează starea de confuzie în care trăiești de ceva timp. Majoritatea oamenilor de care te atașezi, vin și pleacă fără nicio motivație.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 iunie 2018

Totul se va sfârși, mai devreme sau mai târziu. Te simți descumpănită în fața acestui incontestabil adevăr. Parcă mintea ta nu poate cuprinde vastitatea acestui fapt de sine stătător. Încearcă totuși să privești lucrurile într-un mod mai superficial.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 iunie 2018

Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile.
Articole astro