Horoscopul zilei de 8 iulie 20234

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 iulie 2024

Firea orgolioasă te face să amâni cât poți de mult orice acțiune care te forțează să vorbești despre sine. Nu îți place ca cei din jur să îți cunoască vulnerabilitățile. Cu toate astea, trebuie să accepți faptul că ești o ființă ca oricare alta și care uneori are nevoie de susținere.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 iulie 2024

Ești destul de intransigentă atunci când se pune problema să treci peste dezamăgirile provocate de anumite persoane. Ai fost rănită de prea multe ori pentru a mai avea curaj să te lași ghidată de ceea ce simți. Acum este nevoie să redevii firea pragmatică de altădată.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 iulie 2024

Încearcă să acorzi mai mult timp de înțelegere și acceptare a propriilor sentimente. Nimic din ceea ce trăiești nu a fost și nu este întâmplător, chiar dacă nu reușești întotdeauna să vezi care este direcția spre care te îndrepți. Astăzi, mai mult ca oricând, simți nevoia de activitate intelectuală. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 iulie 2024

Ambianța din relație nu e foarte plăcută din cauza configurației planetare actuale. Aceasta îți este potrivnică întru totul. Sunt foarte probabile diferențele de opinie, ba chiar și confruntările mai violente. Dacă ești singură, astăzi nu este o zi foarte bună pentru a avea întâlniri romantice.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 iulie 2024

Limitele pe care ți le definești în raport cu anumite persoane te ajută să te ții departe de orice drame din jurul tău. În această perioadă din viața ta ai nevoie de echilibru, liniște și afecțiune. Tot ceea ce vei face va avea drept scop armonizarea propriei stări interioare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 iulie 2024

Deși experiența de viață a fiecăruia dintre noi este de necontestat, aceasta nu ne ajută întotdeauna să fim mai buni în tot ceea ce facem. Facem greșeli la orice pas și ne este greu să acceptăm această caracteristică ciclică a naturii umane. Fii mai blândă cu tine!  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 iulie 2024

Ești total debusolată din cauza evenimentului imprevizibil de care ai parte astăzi. Determinarea și susținerea persoanei iubite sunt esențiale pentru ca tu să rămâi concentrată pe ceea ce trebuie să faci. Nu îți pierde încrederea că lucrurile vor ajunge într-un final să se calmeze!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 iulie 2024

Atât tu, cât și persoana iubită "veniți" unul către celălalt. Este o perioadă potrivită pentru o astfel de apropiere. Odată ce legătura dintre voi va deveni mai puternică, veți reuși să construiți împreună acel viitor la care visați dintotdeauna. În momentele tensionate de la birou este important să îți asculți intuiția.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 iulie 2024

Fiecare "revoluție astrală" îți va crea disconfort în plan emoțional. Atunci când îngrijorarea cu privire la anumite aspecte ale vieții tale personale ia amploare, pierzi controlul și asupra propriei persoane. Astăzi te simți confuză și nesigură.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 iulie 2024

Aura ta este foarte încărcată. Energia negativă a celor din jur îți afectează echilibrul interior. Te lași acaparată emoțional de suferința sau problemele altora pentru a te eschiva din fața provocărilor pe care destinul ți le scoate în cale. Astăzi ai nevoie de odihnă și de momente de calitate alături de cei dragi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 iulie 2024

Suportul necondiționat pe care îl primești din partea colegilor este vital  pentru dezvoltarea ta profesională. Ai parte de o echipă extraordinară și ești recunoscătoare pentru acest lucru, chiar dacă de multe ori se întâmplă să nu fii de acord cu modul în care se desfășoară lucrurile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 iulie 2024

Adopți întru totul ideea de karmă. Prietenii de demult uitate revin în prim plan. Mai mult ca niciodată, îți este frică de ideea de compromis. Astăzi nu te simți deloc pregătită pentru un nou început în viața ta. La birou ajungi să te simți contrariată la orice pas de acțiunile colegilor.
Articole astro