Horoscopul zilei de 8 iulie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 iulie 2022

Ai ajuns la echilibrul emoțional pe care ți-l doreai, acest lucru este evident. Acum reușești să te bucuri altfel de tot ceea ce îți rezervă viața. Cu toate astea, unele relații din trecut încă își lasă amprenta asupra dispoziției tale psihice. Ancorarea în anumite prietenii este cel mai mare dușman al tău.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 iulie 2022

Prezența Lunii în zodia ta răstoarnă lucrurile cu susul în jos. Agitația de care ai parte astăzi ajunge să te frustreze într-un mod exagerat. Seara te găsește epuizată. Alegerea de a rămâne acasă în compania persoanei iubite pare să fie cea mai bună în acest context emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 iulie 2022

Proiectele personale pe care le ai în desfășurare ajung într-un moment de răscruce. Lipsa de energie pe care o resimți astăzi nu este de bun augur. La birou este important să ții mereu pasul cu tot ceea ce se întâmplă. Colegii sunt persoane suspicioase și mereu vor încerca să te influențeze negativ.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 iulie 2022

Liniștea sufletească pe care o trăiești în această perioadă reprezintă apogeul pe care îți doreai să îl atingi în plan emoțional. Atunci când vine vorba de carieră însă, anumite situații dubioase de care ai parte te scot din zona de confort și te provoacă să iei decizii greșite.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 iulie 2022

Aura ta este foarte încărcată. Energia negativă a celor din jur îți afectează echilibrul interior. Te lași acaparată emoțional de suferința sau problemele altora pentru a te eschiva din fața provocărilor pe care destinul ți le scoate în cale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 iulie 2022

Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de ideea de visuri mărețe. Raționalizarea prin care filtrezi orice experiență de care ai parte te ajută constant să minimalizezi numărul de decizii greșite pe care ești tentată să le iei.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 iulie 2022

Răspunsurile inspirate pe care le oferi celor din jur te ajută să te remarci. În acest moment ai mare nevoie de o rampă de lansare în ceea ce privește cariera. Chiar dacă situația din relația personală nu este clară în ceea ce te privește, ai încredere în ceea ce va urma să trăiești.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 iulie 2022

Comportamentul tău delăsător are influență negativă asupra carierei. Amâni până în ultimul moment luarea unor anumite decizii deoarece îți este teamă de orice posibil eșec. Aceasta nu este o alegere sănătoasă din punct de vedere psihic, mai ales că te ține pe loc din punct de vedere profesional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 iulie 2022

Astăzi ai o dispoziție dinamică și romantică. Dacă tot te simți atât de bine în propria piele, nu ezita să faci un gest romatic și pentru partener! O cină în doi poate fi modul ideal de a încheia o săptămână plină de provocări. El cu siguranță va fi plăcut impresionat de inițiativa ta. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 iulie 2022

Majoritatea intrigilor de care ai parte la birou ți se par cel puțin puerile. Ai ajuns în momentul în care înțelegerea pe care încerci să le-o oferi celor din jur tinde spre zero. Constați cu stupoare că indiferent de cât de mult îți dorești să legi prietenii autentice cu cei din jur, fiecare are un scop ascuns.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 iulie 2022

Descoperi lucruri noi despre dinamica relației de cuplu. Deschiderea emoțională pe care o transpui în fapte concrete care vizează fericirea celui de lângă tine, te ajută și pe tine să te simți iubită. Armonia se reîntoarce în viața personală. Legătura dintre tine și partener pare a fi indestructibilă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 iulie 2022

Părerile de rău ale celor din jur nu te impresionează sub nicio formă. Ești destul de intransigentă atunci când se pune problema să treci peste dezămăgirile provocate de anumite persoane. Din păcate, tocmai această atitudine te-a adus în pragul singurătății.
Articole astro