Horoscopul zilei de 8 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 iulie 2020

Astăzi ceva cu totul neînsemnat te poate face să-ți pierzi cu totul mințile. O să îl jignești destul de dur pe partenerul tău, iar la birou colegii sunt destul de surprinși de atitudinea agresivă pe care o adopți. Situația în care te afli te obligă să faci o analiză a ceea ce simți cu adevărat.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 iulie 2020

Îţi dai seama că intensitatea propriilor emoții este destul de mare întrucât ajung să îţi dicteze acțiunile. Cu toate astea, știi și tu cât de mult îți place să fii provocată. Viața profesională este pe o pantă ascendentă în această perioadă. Ai nevoie de împlinire în carieră pentru a te simți din nou motivată.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 iulie 2020

Deși nu îți stă în caracter să faci asta, acorzi mult mai multă atenție detaliilor pentru a nu mai fi nevoită să suporți consecințele propriei impulsivități. Te simți pregătită să faci față oricărei provocări, chiar dacă sunt mulți cei care se îndoiesc de capacitățile tale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 iulie 2020

Astăzi, la birou, vei trece prin situații dramatice și complet neașteptate. Efectul lor va fi readucerea la viață a unor sentimente de frustrare de demult uitate. În sens contrar, armonia de care ai parte în viața personală te va ajuta să îți găsești noi ancore care să te echilibreze din punct de vedere emoțional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 iulie 2020

Îți dorești foarte multe lucruri pentru tine, dar și pentru cei din jur și această nevoie de a ”accesa” totul te consumă mult din punct de vedere emoțional. Chiar dacă trecutul îți surâde în anumite momente, nu vrei să mai dai importanță acelor trăiri demult uitate.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 iulie 2020

Ai nevoie de un nou restart în ceea ce privește grija de sine. Delăsarea a ajuns să facă parte din viața ta și acum îți este foarte greu să îți regăsești motivația pentru a face lucrurile într-o manieră constructivă. Mai mult decât atât, ai nevoie de noi tabieturi sănătoase care să te ajute să îți menții vitalitatea.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 iulie 2020

Nimic din ceea ce reușești să faci pe parcursul acestei zile nu îți este pe plac sau nu îți oferă împlinire. Te îndoiești de propria persoană la orice pas. Nu accepți jumătăți de măsură. Astăzi reapar în prim plan relațiile de prietenie importante pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 iulie 2020

Astăzi este esențial să ai la îndemână câteva soluții creative pentru a putea menține lucruri în echilibru. În viața ta ai nevoie de mai multe momente sincere și autentice. Astăzi din nou nu îți găsești locul, chiar dacă consideri că totuși ești mult mai pozitivă decât zilele trecute.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 iulie 2020

Astăzi ai o dispoziție dinamică și romantică. Dacă tot te simți atât de bine în propria piele, nu ezita să faci un gest romatic și pentru partener! O cină în doi poate fi modul ideal de a încheia o zi din mijloc de săptămână plină de provocări. El cu siguranță va fi plăcut impresionat de inițiativa ta. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 iulie 2020

Climatul sentimental actual este dominat de nostalgie. Dacă ești într-o relație de durată, nu vei reuși să îți suprimi pornirile agresive atunci când partenerul ia decizii și pentru tine. Singură, ai rămas încă blocată asupra dezămăgirii trăite în relația anterioară.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 iulie 2020

În ultima perioadă, dinamica vieții tale s-a schimbat mult. ”Privești” totul într-un mod optimist. Această atitudine deschisă te ajută să faci doar ceea ce te împlinește sufletește. Ziua aceasta îți va aduce bucurie, emoții constructive și o stare de spirit jovială.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 iulie 2020

Disponibilitatea ta pentru activități sociale te face să îți încarci prea mult programul și haosul va reveni în viața ta. Pentru această zi îți propui să te focusezi mai mult pe partea administrativă și vei reuși să faci o serie din lucrurile pe care le-ai tot pus pe locul secund.
Articole astro