Horoscopul zilei de 8 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 iulie 2019

Neajunsurile emoționale pe care le-ai trăit dintotdeauna au făcut din tine o persoană fragilă și extrem de vulnerabilă. Agitația din jur are un efect advers evident asupra propriului echilibru. Ai nevoie alături de tine de acea persoană căreia i te poți confesa cu sinceritate.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 iulie 2019

Suportul necondiționat pe care îl primești din partea colegilor este vital pentru tine. Ai parte de o echipă extraordinară și ești recunoscătoare pentru acest lucru. În plan personal te lași ghidată de ceea ce simți atunci când trebuie să iei decizii cu impact emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 iulie 2019

Atitudinea ta va fi impulsivă astăzi datorită influenței Lunii. Într-o relație, comportamentul tău îl va irita pe partener. Acesta va încerca să te evite. Dacă ești singură, te gândești la lucrurile bune și frumoase din trecut pentru a găsi motivația să te implici într-o nouă relație. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 iulie 2019

Indiferent de ceea ce faci consideri că nu este cazul să te explici. Independența ta își spune cuvântul chiar și în situațiile în care ar fi indicat să îi lași pe cei din jur să te ”acceseze” din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de suport și înțelegere, oricât de greu îți este să accepți acest lucru.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 iulie 2019

Astăzi încerci să îți dai seama dacă te ajută să eviți persoanele despre care crezi că au o influență negativă asupra ta. Ai senzația că absorbi tot ce este rău în jur. Evenimentele de pe pacursul acestei zile aduce în viața ta o parte din vitalitatea pe care ai risipit-o în ultima perioadă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 iulie 2019

Ești în căutare de iubire și înțelegere. Această nevoie pe care o ai te va transforma într-o fire deschisă, caldă, sociabilă. Odihna este pe lista priorităților tale de astăzi. Ai nevoie de baterii reîncărcate pentru că urmează zile ”incendiare” din mai multe puncte de vedere.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 iulie 2019

Sunt situații în care tot ceea ce trăiești te sperie și te blochează, însă sprijinul persoanei iubite te ajută mult să te regăsești. Este important pentru tine armonia de care ai parte în familie. În plan profesional, proiectele care te țin peste program la birou nu mai reprezintă o provocare pentru tine. Ai nevoie de timp pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 iulie 2019

Reanalizează-ți parcursul profesional pentru a-ți da seama de greșelile făcute până în prezent! În acest moment al carierei ai nevoie de noi obiective. Creionarea acestora este o parte esențială a procesului în sine. Atunci când faci ceea ce îți place, ia acest sentiment ca pe un indiciu care îți arată că ești pe drumul cel bun.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 iulie 2019

Deciziile pe care le iei la birou te ajută să urci pe scara ierarhică, dar atrag și invidia colegilor. Cu toate astea, reușești să nu te lași influențată de răutatea celor din jur. Deși interiorizarea anumitor lucruri o faci cu destul de multă dificultate, reușita este un real succces pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 iulie 2019

Ziua aceasta îți oferă exact ceea ce ai nevoie pentru a simți fericirea care te înconjoară: familie, prieteni, bucurie și zâmbete. Tot ce este mai important este ca tu să fii mulțumită de alegerile pe care le faci. Cu toate astea, ia în considerare și riscurile pe care ți le asumi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 iulie 2019

Chiar dacă cei din jur se așteaptă să le citești gândurile, sunt totuși conștienți că nimeni dintre noi nu are această abilitate. Anturajul de prieteni în care te afli în prezent are un efect negativ asupra motivației tale profesionale. Eșecurile celorlalți au rezonat dintotdeauna în propriile acțiuni și astfel ajungi să te complaci.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 iulie 2019

Ai nevoie de intimitate și de timp petrecut cu tine, iar retragerea din ambientul social te ajută să îți recapeți vitalitatea. În ceea ce privește activitatea de la birou, nu ai de ce să te pregătești de nimic extraordinar pentru acest început de săptămână.
Articole astro