Horoscopul zilei de 8 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 iulie 2018

Atitudinea ta va fi impulsivă astăzi datorită influenței Lunii. Într-o relație, comportamentul tău îl va irita pe partener. Acesta va încerca să te evite. Dacă ești singură, te gandești la trecut pentru a găsi motivația să te implici într-o nouă relație romantică.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 iulie 2018

Interacțiunile cu partenerul vor fi destul de dificile astăzi. Ceva neînsemnat te poate face să-ți pierzi cu totul mințile într-o fracțiune de secundă și o să îl jignești destul de dur. Situația în care te afli te obligă să faci o analiză a ceea ce simți cu adevărat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 iulie 2018

Nu se poate observa o îmbunătățire notabilă în relația ta. Încă nu ești dispusă să cedezi în fața încercărilor vieții. Cu toate astea, îți pui des întrebarea dacă eforturile pe care le faci vor avea vreodată efectul dorit. Această zi va fi dificilă și din punct de vedere comunicațional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 iulie 2018

Faci alegeri doar în funcţie de ceea ce simţi. De cele mai multe ori te laşi condusă de intuiţie. Emoţiile puternice pe care le ai ies la suprafaţă în contexte în care nu te aştepţi. Îţi dai seama că intensitatea lor este destul de mare întrucât ajung să îţi dicteze acțiunile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 iulie 2018

Ai ajuns la echilibrul emoțional pe care ți-l doreai, acest lucru este evident. Acum reușești să te bucuri altfel de tot ceea ce îți rezervă viața. Modul în care ești construită psihologic te ajută saă fii productivă în conditții de stres. Lucrezi foarte bine cu deadline-uri strânse.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 iulie 2018

Tensiunea psihică acumulată în timp începe să își arate efectele negative. Domeniul profesional în care lucrezi este unul antrenant. Trebuie să ai o tărie psihică și emoțională extraordinare pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 iulie 2018

Persoana iubită îți înțelege întru totul nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci în acest sens. Cu toate acestea, trebuie să găsești un echilibru între viața personală și carieră. Prietenii sunt contrariați de o decizie spontană pe care o iei astăzi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 iulie 2018

Indiferent de ceea ce faci consideri că nu este cazul să te explici. Independența ta își spune cuvântul chiar și în situațiile în care ar fi indicat să îi lași pe cei din jur să te ”acceseze” din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de suport și înțelegere, oricât de greu îți este să accepți acest lucru.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 iulie 2018

Aura ta este foarte încărcată. Energia tulbure a celor din jur îți afectează echilibrul interior. Te lași acaparată emoțional de suferința sau problemele altora pentru a te eschiva din fața provocărilor pe care destinul ți le scoate în cale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 iulie 2018

Încerci să îți dai seama dacă te ajută să eviți persoanele despre care crezi că au o influență negativă asupra ta. Ai senzația că absorbi tot ce este rău în jur. Evenimentele de pe pacursul acestei zile aduce în viața ta o parte din vitalitatea pe care ai risipit-o în ultima perioadă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 iulie 2018

Astăzi treci prin mai multe situații care te determină să meditezi asupra mecanismelor tale de apărare. Influența, la nivel inconștient, recepționată din partea celor din jur nu este atât de palpabilă precum crezi, dar ea este prezentă. Mai mult decât atât, chiar și stările tale emoționale pot ”vorbi” de la sine despre asta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 iulie 2018

Ești în căutare de iubire și înțelegere. Această nevoie pe care o ai te va transforma într-o fire deschisă, caldă, sociabilă. Odihna este pe lista priorităților tale de astăzi. Ai nevoie de baterii reîncărcate pentru că urmează zile ”incendiare” din mai multe puncte de vedere.
Articole astro