Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 ianuarie 2020

Venus activează intens în casa zodiei tale și de aceea ai senzația că niciodată lucrurile nu au fost mai ”așezate” în viața ta. Indiferent de statutul social pe care îl au cei din anturajul tău, tu o să fii întotdeauna impresionată de cei exuberanți și foarte vocali.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 ianuarie 2020

La birou ai parte de o atmosferă armonioasă. Orele pe care le petreci acolo te mai scot din starea de apatie în care te-ai cufundat în perioada sărbătorilor. Nu știi exact care este cauza acestei dispoziții apatice, dar parcă totul pare să se agraveze de la an la an. Te simți singură și neînțeleasă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 ianuarie 2020

Este important să nu mai fii atât de suspicioasă în raport cu anumite lucruri. Ia totul ca atare și respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine ceea ce este mai bine.  Deși nu îți stă în caracter să faci asta, acorzi atenție detaliilor pentru a nu mai fi nevoită să suporți consecințele propriei impulsivități.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 ianuarie 2020

Pe parcursul întregii zile simți o dorință tot mai necontenită de a schimba ceva la stilul tău de viață. Atitudinea ta va fi impulsivă astăzi din cauza influenței Lunei. Într-o relație, comportamentul tău îl va irita pe partener. De cele mai multe ori nu găsești înțelegere la cel de lângă tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 ianuarie 2020

Astăzi treci prin mai multe situații care te determină să meditezi asupra mecanismelor tale de apărare. Influența celor din jur recepționată la nivel inconștient nu este atât de palpabilă precum credeai. Mai mult decât atât, chiar și stările tale emoționale pot ”vorbi” de la sine despre asta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 ianuarie 2020

Aura ta este foarte încărcată. Energia tulbure a celor din jur îți afectează echilibrul interior. Te lași acaparată emoțional de suferința sau problemele altora pentru a te eschiva din fața provocărilor pe care destinul ți le scoate în cale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 ianuarie 2020

Nu se poate observa o îmbunătățire notabilă în relația ta. Încă nu ești dispusă să cedezi în fața încercărilor vieții. Cu toate astea, îți pui des întrebarea dacă eforturile pe care le faci vor avea vreodată efectul dorit. Această zi va fi dificilă și din punct de vedere comunicațional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 ianuarie 2020

Interacțiunile cu partenerul vor fi destul de dificile astăzi. Ceva neînsemnat te poate face să-ți pierzi cu totul mințile într-o fracțiune de secundă și o să îl jignești destul de dur. Situația în care te afli te obligă să faci o analiză a ceea ce simți cu adevărat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 ianuarie 2020

Liniștea sufletească pe care o trăiești în această perioadă reprezintă pentru tine apogeul pe care îl puteai atinge în plan emoțional. Chiar dacă trecutul îți surâde și te intrigă în anumite momente, nu vrei să mai dai importanță acelor trăiri demult uitate.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 ianuarie 2020

Dacă faci parte dintr-o echipă de lucru, chiar dacă te gândești că deții soluția cu privire la problema cu care vă confruntați, acest lucru este fals. Modul în care tu privești lucrurile este unul superficial, iar ”miezul” unei situații, odată accesat, poate oferi cu totul și cu totul alte perspective.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 ianuarie 2020

Și acasă, și la birou sunt mereu lucruri de făcut, iar firea ta perfecționistă mizează mereu pe o implicare absolută. Familia îți simte lipsa destul de mult. Ar trebui să iei în considerare acest aspect atunci când te întorci împotriva lor din cauza unor motive puerile. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 ianuarie 2020

Alegerile pe care urmează să le faci pe parcursul acestei zile sunt foarte bine argumentate. Cei care își doresc să facă asta, nu au nicio posibilitate să te ”combată”. Firea ta prea puțin indulgentă provoacă destul de multe neajunsuri emoționale relației personale.
Articole astro