Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 ianuarie 2019

Adopți întru totul ideea de karmă. Prietenii de demult uitate revin în prim plan. Mai mult ca niciodată, îți este frică de ideea de compromis. Astăzi nu te simți deloc pregătită pentru un nou început în viața ta. La birou ajungi să te simți contrariată la orice pas de acțiunile colegilor.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 ianuarie 2019

Îți este mult prea teamă de necesitatea de a face un compromis emoțional. Cu toate astea, te simți mult mai atrasă de idea de familie decât de obicei. Mai ales în prima parte a zilei, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor familiale care te-au afectat în ultima perioadă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 ianuarie 2019

Poziția de lider pe cate ți-o asumi nu este ușor de integrat. Deciziile pe care este nevoie să le iei vor avea repercursiuni asupra întregii echipe. Chiar dacă știi că trebuie să fii mai organizată pentru a reuți să faci tot ceea ce îți propui, recunoști că ai un blocaj în acest sens.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 ianuarie 2019

Pentru a defini cu exactitate plaja de emoții pe care o resimți în  anumite situație, ai nevoie de timp și de răbdare. Atunci când riscurile pe care trebuie să ți le asumi sunt colosale, este important să ai încredere în tine și în propria intuiție.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 ianuarie 2019

Nu ai timp niciodată să te plictisești și nici nu cunoști ideea de rutină. Ai parte de foarte multă activitate în viața sentimentală. Totul decurge cu multă claritate deoarece nu acționezi decât atunci cand ești foarte sigură că ceea ce simți este real și autentic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 ianuarie 2019

Pe parcursul acestei zile te decizi să clasifici într-un mod diferit lucrurile astfel încât propriile nevoi să fie prioritare. La birou, atmosfera va fi una incendiară în cea mai mare parte a timpului, mai ales datorită agitației specifice începutului de an. E ca și cum toți au ceva de zis chiar acum și toți pretind să fie ascultați cu interes.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 ianuarie 2019

Intrigile fac parte din tabloul acestei zile, mai ales dacă ne referim la modul în care vor decurge lucrurile la birou. Fără să insiști asupra acestei percepții, oamenii din jurul tău chiar par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic și toate astea se întâmplă chiar la început de an.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 ianuarie 2019

Un Uranus transformațional te va împinge de la spate să creezi o revoluție în propria viață. Ai nevoie de noi obiective și de o altfel de dinamică pentru a scăpa de senzația de rutină pe care o resimți zi de zi. Lasă-te purtată de toate gândurile pe care le ai și pune în aplicare tot ceea ce îți trece prin minte!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 ianuarie 2019

Deși experiența de viață a fiecăruia dintre noi este de necontestat, aceasta nu ne ajută întotdeauna să fim mai buni în tot ceea ce facem. Facem greșeli la orice pas și ne este greu să acceptăm această caracteristică ciclică a naturii umane.   

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 ianuarie 2019

Reproșurile și conflictele vor fi la ordinea zilei. Agitație și haos va fi peste tot unde îți îndrepți privirea. Chiar dacă ești de părere că totul poate decurge conform planului stabilit, se întâmplă ca în multe din contextele în care te vei afla să nu găsești soluții imediate la problemele cu care te vei confrunta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 ianuarie 2019

Deși nu îți stă în caracter să faci asta, acorzi atenție detaliilor pentru a nu mai fi nevoită să suporți consecințele propriei impulsivități. Maniera mult mai calculată în care alegi să faci lucrurile, scoate la iveală o serie de oportunități care așteaptă să le valorifici.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 ianuarie 2019

Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume, chiar dacă ești conștientă că această atitudine va crea disensiuni. Nu îți place deloc ideea de ambiguitate. Viața de familie prinde culoare și îți oferă ambientul necesar pentru ca tu să te simți împlinită.
Articole astro