Horoscopul zilei de 8 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 februarie 2020

Stima de sine complet ”decăzută din atribuții” te face să vezi lucrurile doar în nuațe de alb sau negru. Chiar dacă cei din jur încearcă să îți suprime autocritica exagerată, nu au prea mult succes în acest sens. Ziua se anunță încărcată din punct de vedere emoțional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 februarie 2020

Astăzi, configurația astrală te ajută să întorci lucrurile în favoarea ta în plan profesional. Starea ta agitată se va proiecta și asupra celor din jur și din cauza haosului care se va crea, totul va fi la limită. Energia pe care o emană cei din jur îți afectează echilibrul interior.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 februarie 2020

Te lași acaparată emoțional de suferința sau problemele altora pentru a te eschiva din fața provocărilor pe care destinul ți le scoate în cale. Astăzi nu ai prea multă energie și determinare și de aceea vei lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 februarie 2020

Astăzi chiar nu vei încerca să forțezi nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău. Stupoarea pe care o resimți în raport cu acțiunile anumitor persoane continuă să fie destul de intensă. Profiți din plin de timpul liber pe care îl ai pentru a te odihni și a-ți face ordine în gânduri.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 februarie 2020

Mai mult ca niciodată, îți este frică de ideea de compromis. Astăzi nu te simți deloc pregătită pentru un nou început în viața ta. Mai ales în prima parte a zilei, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor familiale. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 februarie 2020

Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume, chiar dacă ești conștientă că această atitudine va crea disensiuni. Nu îți place deloc ideea de ambiguitate. Viața de familie prinde culoare și îți oferă ambientul necesar pentru ca tu să te simți împlinită.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 februarie 2020

Deși nu îți stă în caracter să faci asta, acorzi mai multă atenție detaliilor pentru a nu mai fi nevoită să suporți consecințele propriei impulsivități. Maniera mult mai calculată în care alegi să faci lucrurile scoate la iveală o serie de oportunități care așteaptă să le valorifici.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 februarie 2020

Uneori, părerile de rău ale celor din jur nu te impresionează sub nicio formă. Ești destul de intransigentă atunci când se pune problema să treci peste dezămăgirile provocate de anumite persoane. În ceea ce te privește, încrederea în sine este ceva ce lipsește cu desăvârșire.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 februarie 2020

Trăiești o stare profundă de iritabilitate. Situația delicată în care te afli te ”obligă” să faci o analiză a ceea ce simți cu adevărat. Se pare că la începutul acestei zile ești pregătită pentru orice rol sau responsabilități de lider care ți se vor atribui de către cei din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 februarie 2020

Ești sigură pe ceea ce simți și pe propriile acțiuni și această stare le dă încredere celor din jur. În ceea ce privește anumite stări de anxietate pe care le ai, ai renunțat să îți mai pui întrebări. Lași totul să treacă de la sine. Nu uita să te înconjori de persoane pozitive!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 februarie 2020

Climatul sentimental actual este dominat de nostalgie. Dacă ești într-o relație de durată, nu vei reuși să îți suprimi pornirile agresive atunci când partenerul ia decizii și pentru tine. Singură, ai rămas încă blocată asupra dezămăgirii trăite în relația anterioară.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 februarie 2020

Pentru această zi îți propui să te focusezi mai mult pe partea administrativă și vei reuși să faci o serie din lucrurile pe care le-ai tot amânat în ultimele luni. Oricât de mult încerci să te amăgești în acest sens, lucrurile nu dispar de la sine doar pentru că tu încerci să nu le mai acorzi atenție.
Articole astro