Horoscopul zilei de 8 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 februarie 2019

Nimic din ceea ce reușești să faci pe parcursul acestei zile nu îți este pe plac sau nu îți oferă împlinire. Te îndoiești de propria persoană la orice pas. Nu accepți jumătăți de măsură. Astăzi reapar în prim plan relațiile de prietenie importante pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 februarie 2019

Îți doresti să petreci mai mult timp cu persoanele de suflet, chiar dacă știi că acest lucru presupune compromisuri în plan profesional. În ceea ce privește anumite relații, ai nevoie de noi ancore emoționale pentru a putea trece peste vechi dezamăgiri, dar care încă te macină.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 februarie 2019

Astăzi este esențial să ai la îndemână câteva soluții creative pentru a putea menține lucruri în echilibru. În viața ta ai nevoie de mai multe momente sincere și autentice. Astăzi din nou nu îți găsești locul, chiar dacă consideri că totuși ești mult mai pozitivă decât zilele trecute.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 februarie 2019

Chiar dacă rămășițele unei relații de prietenie încă își fac simțite prezența, tu te afli acum pe un alt drum. Înstrăinarea pe care o simți nu este ceva ușor de ignorat. Tot ce este mai important este ca tu să fii mulțumită de alegerile pe care le faci. Cu toate astea, ia în considerare și riscurile pe care ți le asumi în anumite decizii.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 februarie 2019

În ultima perioadă, dinamica vieții tale s-a schimbat mult. ”Privești” totul într-un mod optimist. Această atitudine deschisă te ajută să faci doar ceea ce te împlinește sufletește. Ziua aceasta îți va aduce bucurie, emoții constructive și o stare de spirit jovială.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 februarie 2019

Astăzi te vei lăsa inspirată de diada Soare-Jupiter. Încă de la primele ore ale dimineții vei fi într-o continuă alergătură și vei încerca să faci cât mai multe lucruri din ceea ce ți-ai propus. Spre sfârșitul zilei este posibil să primești o veste îmbucurătoare de la prieteni apropiați.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță- horoscop azi, 8 februarie 2019

În viața ta au loc tot felul de evenimente care te țin în priză. Nu ai timp niciodată să te plictisești sau să simți ceea ce înseamnă cu adevărat ”rutina”. Încearcă să ai reală încredere în prieteni. Chiar dacă ești o fire independentă, oferă-le posibilitatea să fie alături de tine atunci când ai nevoie de susținere.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 februarie 2019

Pe parcursul acestei zile zodia ta este caracterizată de o dorință continuă de a cunoaște lucruri noi, indiferent de activitatea pe care o desfășori. Cam aceasta este și dinamica personalității tale. Te gândești tot mai serios să renunți la o parte din lucrurile personale pentru a-i vedea zâmbind pe cei aflați în nevoie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 februarie 2019

Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de ideea de visuri mărețe. Raționalizarea prin care filtrezi orice experiență de care ai parte te ajută însă să minimalizezi numărul de decizii greșite pe care ești tentată să le iei.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 februarie 2019

Forțele cosmice gravitează în jurul tău, încurajându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. În ceea ce privește viața personală, deși treci prin clipe dificile, consideri că nu ai nevoie de spectatori sau oameni care nu au nicio legătură reală cu tine care să încerce să îți dea sfaturi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 februarie 2019

Încă te simți destul de încărcată din punct de vedere emoțional. Îți este greu să accepți finalul anumitor relații importante pentru tine, mai ales atunci când nu toate cărțile au fost date pe față. Falsitatea anumitor persoane de la birou este atât de evidentă încât nu îți este greu să nu o constați.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 februarie 2019

Firea ta ambițioasă primește astăzi un imbold important având în vedere reușitele de care ai parte. Eforturile tale sunt recompensate și în sfârșit vei putea să spui cu mâna pe inimă că nimic din ceea ce faci nu este în van. Încrederea în sine ”suferă”modificări substanțiale, în bine.
Articole astro