Horoscopul zilei de 8 Februarie 2017

Berbec

Urasti sentimentul pe care il traiesti atunci cand trebuie sa alegi. In aceasta perioada nu ai nici un interes sa te implici intr-o relatie pe termen lung cu o singura persoana deoarece iti concentrezi atentia asupra carierei si de aceea in plan personal nu ai timp de compromisuri.

Taur

Este momentul sa faci unele concesii si sa revizuiesti o parte din obiceiurile pe care le ai. Din pacate, astazi nu te gasesti sub cele mai bune auspicii si de aceea conflictele sunt inevitabile. Astazi esti foarte sigura pe tine si de aceea alegerile pe care le faci sunt cele mai bune.

Gemeni

E posibil sa ai de-a face cu cateva dificultati financiare care vor duce la stoparea, cel putin pe moment, a unor planuri pe care le ai impreuna cu partenerul tau. Atunci cand te simti in siguranta alaturi de cei din jur, esti capabila de multe sacrificii.

Rac

Astazi alegi sa fii discreta si astepti ca lucrurile sa decurga de la sine. In cuplu, delegi initiativele partenerului tau. Singura, preferi sa-ti traiesti viata sentimentala in umbra deoarece esti foarte timida si nu reusesti sa iti deschizi sufletul in fata nimanui.

Leu

Viata sentimentala nu e foarte linistita in aceasta perioada din viata ta. Contextul actual in care te afli iti cere sa te exprimi mai mult si sa accepti mai putin influenta partenerului si a persoanelor apropiate care au devenit un pic prea intrusive in ceea ce te priveste.

Fecioara

Este recomandat sa te calmezi daca vrei sa eviti certurile. Firea ta foarte exploziva iti controleaza intregul comportament si de cele mai multe ori, interactiunile pe care le ai cu cei din jur, ajung sa fie conflictuale. Accepta si alte puncte de vedere!

Balanta

Entuziasta ca de obicei, e posibil sa te lasi dusa de val si sa concepi niste planuri destul de costisitoare, lucru care iti va da finantele peste cap. Daca ai parte de probleme la locul de munca sau te chinui sa-ti gasesti de lucru, e posibil ca aceasta zi sa fie cu succes.

Scorpion

Disonanta astrala te va impiedica sa te desfasori cum ti-ai dori din punct de vedere sentimental. Daca esti intr-o relatie, aproape sigur vei avea parte de cateva conflicte legate de familie. Astazi partenerul tau nu va fi prea incantat de deciziile pe care le iei. 

Sagetator

Singura, refuzi o noua relatie cu o persoana din trecut pentru ca nu vrei sa mergi pe acelasi drum de doua ori. Pasiunea care a existat candva s-a estompat cu totul in ceea ce te priveste. Chiar daca esti determinata sa actionezi, astazi nu ai energia necesara pentru a face acest lucru.

Capricorn

Daca esti singura, astazi alegi sa te izolezi de restul lumii. La birou toata lumea vrea sa aiba dreptate si tonul va fi ridicat in unele situatii. Atmosfera aceasta iti afecteaza productivitatea si de aceea preferi sa lucrezi mai mult de acasa.

Varsator

Imaginatia ta functioneaza la cote maxime si acest lucru se intampla deoarece in aceasta perioada te simti pozitiva si increzatoare. Dorintele si fanteziile te iau prin invaluire punandu-te in ipostaza de a trebui sa alegi intre mai multi potentiali parteneri. 

Pesti

Astazi incearca sa fii mai receptiva la ceea ce se intampla in jurul tau deoarece este posibil sa iti scape de sub vedere informatii importante. Indiferent de ceea ce traiesti in plan personal, continui sa te simti neimplinita din punct de vedere emotional.
Articole astro