Horoscopul zilei de 8 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 decembrie 2020

De cele mai multe ori te lași acaparată emoțional de suferința sau problemele altora pentru a te eschiva din fața provocărilor pe care destinul ți le scoate în cale. Atitudinea ta va fi impulsivă astăzi datorită influenței Lunii. Într-o relație, comportamentul tău îl va irita pe partenerul de viață.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 decembrie 2020

Alegerile pe care urmează să le faci sunt foarte bine argumentate. Cei care își doresc să facă asta, nu au nicio posibilitate să te combată. Te motivezi tot mai mult și reușești să atingi unele obiective pentru care ai muncit în ultima perioadă. Idealurile pe care le ai par a deveni din ce în ce mai realizabile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 decembrie 2020

Chiar dacă cei din jur se așteaptă să le citești gândurile, sunt totuși conștienți că nimeni dintre noi nu are această abilitate. Anturajul de prieteni în care te afli în prezent are un efect negativ asupra motivației tale profesionale. Eșecurile celorlalți au rezonat dintotdeauna în propriile acțiuni și astfel ajungi să te complaci.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 decembrie 2020

Climatul sentimental actual este dominat de nostalgie. Dacă ești într-o relație de durată, nu vei reuși să îți suprimi pornirile agresive atunci când partenerul ia decizii și pentru tine. Singură, ai rămas încă blocată asupra dezămăgirii trăite în relația anterioară.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 decembrie 2020

Capacitatea de a observa detalii mult prea puțin evidente te recomandă atunci când este vorba de o muncă minuțioasă. Îți place ca totul să tindă spre perfecțiune și nu accepți niciun compromis în acest sens. Din punct de vedere energetic, astăzi vei simți o presiune destul de intensă pe care nu vei ști să o deslușești.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 decembrie 2020

Indiferent de ceea ce faci, consideri că nu este cazul să te explici. Independența ta își spune cuvântul chiar și în situațiile în care ar fi indicat să îi lași pe cei din jur să te ”acceseze” din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de suport și înțelegere, oricât de greu îți este să accepți acest lucru.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 decembrie 2020

Reproșurile și conflictele vor fi la ordinea zilei. Agitație și haos va fi peste tot unde îți îndrepți privirea. Mai mult ca niciodată, îți este frică de ideea de compromis. Reacționezi defensiv chiar și atunci când nu este cazul și asta te încarcă și pe tine din punct de vedere psihic.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 decembrie 2020

Neptun va face o dubioasă ”ședere” în zodia ta și energia pe care o vei recepționa va crea confuzie fix în acele sectoare ale vieții tale în raport cu care erai sigură. În mai multe contexte sociale în care te vei afla astăzi, vei acționa conform prejudecăților. Atitudinea ta va fi una categorică și nu vei lăsa loc de compromis.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 decembrie 2020

Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană din viața ta. Oricare ar fi aceasta, trebuie să iei o decizie în ceea ce privește poziția pe care ți-o asumi în această relație. Spre partea a doua zilei ai planificată o ieșire cu prietenii care speri că te va energiza din punct de vedere psihic.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 decembrie 2020

Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume, chiar dacă ești conștientă că această atitudine poate crea disensiuni. Mai ales în ceea ce privește activitatea de la birou, nu îți place deloc ideea de ambiguitate. Viața de familie îți oferă ambientul necesar pentru ca tu să te simți împlinită.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 decembrie 2020

Dorința și nevoia de a construi un viitor alături de cel ales pare să îți ghideze energiile. Tot ceea ce vei întreprinde astăzi va avea un scop binedefinit, chiar dacă pentru cei din jur acțiunile tale vor fi ambigui. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, constați cu tristețe că încă îți este dificil să te detașezi de anumite persoane.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 decembrie 2020

Neajunsurile emoționale pe care le-ai trăit dintotdeauna au făcut din tine o persoană fragilă și extrem de vulnerabilă. Agitația din jur are un efect advers evident asupra propriului echilibru. Ai nevoie alături de tine de acea persoană căreia i te poți confesa cu sinceritate.
Articole astro