Horoscopul zilei de 8 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 decembrie 2019

Lucrurile noi vor fi predominante în viața ta. Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, sunt multe situații în care îți dai singură seama că te înșeli. La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte de mare anvergură. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 decembrie 2019

Încerci să îți dai seama dacă te ajută să eviți persoanele despre care crezi că au o influență negativă asupra ta. Ai senzația că absorbi tot ce este rău în jur. Evenimentele de pe pacursul acestei zile aduc în viața ta o parte din vitalitatea pe care ai risipit-o în ultima perioadă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 decembrie 2019

Chiar dacă rămășițele unei relații de prietenie încă își fac simțite prezența, nu reușești să te lași ghidată de ele. În viața ta ai nevoie de stabilitate și de autenticitate. Aceasta este modalitatea prin care tu funcționezi. Astăzi lasă-te acaparată de intensitatea momentelor petrecute alături de prieteni.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 decembrie 2019

Îți este greu să accepți finalul anumitor relații importante pentru tine, mai ales atunci când nu toate cărțile au fost date pe față. Înstrăinarea pe care o simți nu este ceva ușor de ignorat. Tot ce este mai important este ca tu să fii mulțumită de alegerile pe care le faci.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 decembrie 2019

Firea ta prea puțin indulgentă provoacă destul de multe neajunsuri emoționale relației personale. Partenerul se simte de multe ori inhibat din cauza atitudinii tale restrictive. Uneori ești de părere că nici măcar nu are capacitatea de a-ți îndeplini nevoia de siguranță emoțională. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 decembrie 2019

Ești în căutare de iubire și înțelegere. Această nevoie pe care o ai te va transforma într-o fire deschisă, caldă, sociabilă. Cei din jur însă nu sunt obișnuiți cu acest tip de comportament venit din partea ta. Firea lor sceptică te va răni mai mult decât este cazul deoarece nu te vei simți înțeleasă cu adevărat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 decembrie 2019

Nu reușești să ții ritmul cu ceea ce ți se întâmplă. Îți dorești foarte multe lucruri pentru tine, dar și pentru cei din jur și această nevoie de a ”accesa” totul te consumă mult din punct de vedere emoțional. După-amiaza acestei zile alegi să o petreci în familie. Energia pozitivă a celor dragi te scoate mereu din orice ”încurcătură.”

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 decembrie 2019

Interacțiunile directe cu partenerul vor fi destul de dificile astăzi. Ceva neînsemnat te poate face să-ți pierzi cu totul mințile într-o fracțiune de secundă și o să îl jignești destul de dur. Situația în care te afli te obligă să faci o analiză a ceea ce simți cu adevărat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 decembrie 2019

Astăzi ai o dispoziție dinamică și romantică. Dacă tot te simți atât de bine în propria piele, nu ezita să faci un gest romatic și pentru partener! O cină în doi poate fi modul ideal de a încheia o săptămână plină de provocări. El cu siguranță va fi plăcut impresionat de inițiativa ta. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 decembrie 2019

Deschiderea emoțională pe care o transpui în fapte concrete care vizează fericirea celui de lângă tine, te ajută și pe tine să te simți iubită. Ești destul de intransigentă atunci când se pune problema să treci peste dezămăgirile provocate de anumite persoane.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 decembrie 2019

Părerile de rău ale celor din jur nu te impresionează sub nicio formă. Din păcate, tocmai această atitudine te-a adus în pragul singurătății. Nimeni niciodată nu poate spune cu o oarecare precizie care este modul în care gândești sau intenționezi să acționezi în anumite contexte.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 decembrie 2019

La tine totul se află într-o continuă schimbare și de aceea faci alegeri doar în funcţie de ceea ce simţi. Deși nu îți stă în caracter să faci asta, acorzi mult mai multă atenție detaliilor pentru a nu mai fi nevoită să suporți consecințele propriei impulsivități. 
Articole astro