Horoscopul zilei de 8 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 decembrie 2018

Sunt momente în care rațiunea îți este încețosată și nimic nu pare să mai aibă sens pentru tine. Chiar dacă apropierea pe care o simți în raport cu o anumită persoană îți confirmă anumite lucruri, nu vrei să te lași înșelată de acest sentiment care poate fi trecător.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 decembrie 2018

Nu ai prea multă energie și determinare și de aceea vei lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine. Astăzi chiar nu vei încerca să forțezi nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău. Vei acționa spontan indiferent de situația în care te vei afla.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 decembrie 2018

Aura ta este foarte încărcată. Energia negativă a celor din jur îți afectează echilibrul interior. Te lași acaparată emoțional de suferința sau problemele altora pentru a te eschiva din fața provocărilor pe care destinul ți le scoate în cale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 decembrie 2018

Comportamentul tău delăsător are influență negativă asupra carierei. Amâni până în ultimul moment luarea unor anumite decizii deoarece îți este teamă de orice posibil eșec. Aceasta nu este o alegere sănătoasă din punct de vedere psihic, mai ales că te ține pe loc din punct de vedere profesional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 decembrie 2018

Astăzi profiți din plin de timpul liber pe care îl ai pentru a te odihni și a-ți face ordine între gânduri. Deși unele evenimente care au loc în familie te irită destul de mult, preferi să nu îți expui opiniile. Preferi să rămâi un simplu spectator pentru a nu îți crea frustrări.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 decembrie 2018

Luna este destul de activă în zodia ta și de aceea toate întâmplările de care ai parte au un iz misterios. Chiar dacă programul tău este foarte încărcat, mereu găsești timp pentru a te răsfăța. Crezi foarte mult în tine atunci când trebuie să iei decizii în contratimp.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 decembrie 2018

Majoritatea intrigilor de care ai parte la birou ți se par cel puțin puerile. Ai ajuns în momentul în care înțelegerea pe care încerci să le-o oferi celor din jur tinde spre zero. Constați cu stupoare că indiferent de cât de mult îți dorești să legi prietenii autentice cu cei din jur, fiecare are un scop ascuns.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 decembrie 2018

Este important să nu mai fii atât de suspicioasă în raport cu anumite lucruri. Ia totul ca atare și respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine ceea ce este mai bine! Împlinirea pe care o resimți în cadrul relației personale este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te simți fericită.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 decembrie 2018

Chiar dacă neajunsurile emoționale pe care le resimți par să fie din ce în ce mai profunde, nu îți dorești să te implici într-o relație romantică. Nu ai nevoie de o astfel de ancoră pentru a reuși să îți rezolvi propriile frustrări. Ai nevoie doar de timp cu tine și odihnă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 decembrie 2018

Astăzi privești viața într-un mod mai optimist. Această atitudine deschisă te ajută să faci doar lucruri care să te împlinească sufletește. Ziua aceasta îți va aduce bucurie, emoții constructive și o stare de spirit jovială. Chiar și în plan personal alegi să nu iei lucrurile foarte în serios.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 decembrie 2018

Liniștea sufletească pe care o trăiești în această perioadă reprezintă apogeul pe care îți doreai să îl atingi în plan emoțional. Atunci când vine vorba de carieră însă, anumite situații dubioase de care ai parte te scot din zona de confort și te provoacă să iei decizii greșite.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 decembrie 2018

Majoritatea oamenilor de care te atașezi, vin și pleacă fără nicio motivație. Te simți descumpănită în fața acestui incontestabil adevăr. Este momentul să înveți să fii mai indiferentă cu privire la acest aspect al propriei vieți. Focusează-te doar pe acele aspecte care te împlinesc cu adevărat din punct de vedere emoțional!
Articole astro