Horoscopul zilei de 8 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 august 2019

Împlinirea autentică pe care o resimți în cadrul relației personale este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te simți fericită. Zilele trec într-un ritm alert pentru că ai foarte multe de finalizat și ești pe ultima sută de metri cu organizarea unui eveniment important pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 august 2019

Sunt momente în care simți că rațiunea îți este ”încețosată” și nimic nu pare să mai aibă sens pentru tine. Chiar dacă apropierea pe care o simți de o anumită persoană îți confirmă anumite lucruri, nu vrei să te lași înșelată de acest sentiment. Ai nevoie de mult mai mult decât atât.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 august 2019

Pentru a defini cu exactitate ceea ce simți în anumite situații, este important să ai încredere în tine și în propria intuiție. Ultimele luni de lucru cu sine te-au ajutat să îți structurezi noi tipare de comportament care îți oferă un cadru confortabil din punct de vedere emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 august 2019

Proiectele personale pe care le ai în desfășurare ajung într-un moment de răscruce. Lipa de energie pe care o resimți astăzi nu este de bun augur. La birou este important să ții mereu pasul cu tot ceea ce se întâmplă. Colegii sunt persoane suspicioase și mereu vor încerca să te influențeze negativ.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 august 2019

Abilitatea de a fi lider îți este pusă astăzi la îndoială tocmai de acele persoane pe care te bazai cu adevărat. Deciziile pe care este nevoie să le iei vor avea repercursiuni asupra întregii echipe pe care o coordonezi. Nu te lăsa influențată de tendința de a face unele nepotisme!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 august 2019

Este important să nu mai fii atât de suspicioasă în raport cu anumite lucruri. Ia totul ca atare și respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine ceea ce este mai bine! A pune bariere clare între tine și cei din jur te poate ajuta să ai o nouă perspectivă asupra anumitor evenimente.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 august 2019

Consideri că nu ai nevoie de anumite ancore emoționale pentru a reuși să îți rezolvi propriile frustrări. Ai nevoie doar de timp cu tine și odihnă. Interacțiunile tensionate care au loc între tine și colegii de a birou se datorează unor nedreptăți care ți s-au făcut de-a lungul timpului.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 august 2019

Astăzi ai o dispoziție dinamică și romantică. Dacă tot te simți atât de bine în propria piele, nu ezita să faci un gest romatic și pentru partener! O cină în doi poate fi modul ideal de a încheia o zi plină de provocări. El cu siguranță va fi plăcut impresionat de inițiativa ta. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 august 2019

Ambianța din relație nu e foarte placută din cauza configurației planetare actuale. Aceasta îți este potrivnică întru totul. Sunt foarte probabile diferențele de opinie, ba chiar și confruntările mai violente. Dacă ești singură, astăzi nu este o zi foarte bună pentru a avea întâlniri romantice.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 august 2019

Firea ta prea puțin indulgentă provoacă destul de multe neajunsuri emoționale relației personale. Partenerul se simte de multe ori inhibat din cauza atitudinii tale restrictive. Uneori ești de părere că nici măcar nu are capacitatea de a-ți îndeplini nevoia de siguranță emoțională. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 august 2019

Ești destul de intransigentă atunci când se pune problema să treci peste dezămăgirile provocate de anumite persoane. Ai fost rănită de prea multe ori pentru a mai avea curaj să te lași ghidată de ceea ce simți. Acum este nevoie să redevii firea pragmatică de altădată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 august 2019

Descoperi lucruri noi despre dinamica relației de cuplu. Deschiderea emoțională pe care o transpui în fapte concrete care vizează fericirea celui de lângă tine, te ajută și pe tine să te simți iubită. Armonia se reîntoarce în viața personală. Legătura dintre tine și partener pare a fi indestructibilă.
Articole astro