Horoscopul zilei de 8 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 august 2018

Într-o relație, vei lăsa impresia că ești foarte posesivă și geloasă. Ai grijă la consecințele pe termen lung ale unui astfel de comportament! Fără să îți dai seama, îl vei îndepărta de tine pe cel pe care îl iubești. Acasă, în familie, este locul unde alegi să te retragi când nimic din ceea ce faci nu te mai mulțumește.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 august 2018

Ambianța din relație nu e foarte placută din cauza configurației planetare actuale. Aceasta îți este potrivnică întru totul. Sunt foarte probabile diferențele de opinie, ba chiar și confruntările mai violente. Dacă ești singură, astăzi nu este o zi foarte bună pentru a avea întâlniri romantice.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 august 2018

Este important să nu mai fii atât de suspicioasă în raport cu anumite lucruri. Ia totul ca atare și respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine ceea ce este mai bine! Împlinirea pe care o resimți în cadrul relației personale este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te simți fericită.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 august 2018

Chiar dacă neajunsurile emoționale pe care le resimți par să fie din ce în ce mai profunde, nu îți dorești să te implici într-o relație romantică. Nu ai nevoie de o astfel de ancoră pentru a reuși să îți rezolvi propriile frustrări. Ai nevoie doar de timp cu tine și odihnă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 august 2018

Astăzi ceva neînsemnat te poate face să-ți pierzi cu totul mințile. O să îl jignești destul de dur pe partenerul tău, iar la birou colegii sunt destul de surprinși de atitudine agresivă pe care o adopți. Situația în care te afli te obligă să faci o analiză a ceea ce simți cu adevărat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 august 2018

Sunt momente în care rațiunea îți este încețosată și nimic nu pare să mai aibă sens pentru tine. Chiar dacă apropierea pe care o simți de o anumită persoană îți confirmă anumite lucruri, nu vrei să te lași înșelată de acest sentiment. Ai nevoie de mult mai mult decât atât.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 august 2018

Pe parcursul întregii zile simți o dorință tot mai necontenită de a schimba ceva la stilul tău de viață. Atitudinea ta va fi impulsivă astăzi din cauza influenței Lunei. Într-o relație, comportamentul tău îl va irita pe partener. De cele mai multe ori nu găsești înțelegere la cel de lângă tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 august 2018

Nu ai prea multă energie și determinare și de aceea vei lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine. Astăzi chiar nu vei încerca să forțezi nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău. Se pare că nu ai niciun plan stabilit pentru această nouă zi. Vei acționa spontan indiferent de situația în care te vei afla.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 august 2018

Îţi dai seama că intensitatea propriilor emoții este destul de mare întrucât ajung să îţi dicteze acțiunile. Cu toate astea, știi și tu cât de mult îți place să fii provocată. Viața profesională este pe o pantă ascendentă în această perioadă. Ai nevoie de împlinire în carieră pentru a te simți din nou motivată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 august 2018

Astăzi profiți din plin de timpul liber pe care îl ai pentru a te odihni și a-ți face ordine între gânduri. Deși unele evenimente care au loc la birou te irită destul de mult, preferi să nu îți expui opiniile. Preferi să rămâi un simplu spectator pentru a nu îți crea frustrări.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 august 2018

Deși nu îți stă în caracter să faci asta, acorzi atenție detaliilor pentru a nu mai fi nevoită să suporți consecințele propriei impulsivități. În plan profesional este important să fii mai organizată pentru a reuși să finalizezi la timp toate taskurile de care ești responsabilă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 august 2018

În viața ta totul decurge cu multă claritate deoarece nu acționezi decât atunci când ești foarte sigură că ceea ce simți este real și autentic. În anumite sectoare ale propriei vieți este nevoie să afli mai multe detalii ale evenimentelor care au loc pentru a putea decide modalitatea cea mai potrivită de a acționa.
Articole astro