Horoscopul zilei de 7 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 septembrie 2020

Persoană iubită încearcă să te menajeze cu privire la numite probleme. Acest fapt te irită peste măsură. Pe parcursul acestei zile interacționezi doar cu persoane care au ”darul” de a te provoca într-un sens negativ. Majoritatea acțiunilor pe care le vei face cu siguranță le vei regreta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 septembrie 2020

La birou ai început să fii mai autoritară. Așa consideri tu că te vei face auzită. Indiferent de modul în care acționezi, îți dai seama că nu asta îți aduce împlinirea sau recunoașterea de care ai nevoie. Pentru tine sunt mult mai importante relațiile pe care ajungi să le construiești cu cei cu care lucrezi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 septembrie 2020

Armonia balanței viață personală-carieră pare că se destramă. Noi obiective profesionale pe care ți le proiectezi ajung să creeze conflicte între tine și partener. Cu toate astea, alegi să faci ceea ce îți place cel mai mult, și anume să te dedici propriei cariere.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 septembrie 2020

Gândul că este important să îți planifici viitorul, te blochează. Ai renunțat de mult timp să îți mai faci planuri deoarece imprevizibilul va face mereu parte din viața ta. Această zi de luni aduce necunoscutul în viața ta, dar te simți pregătită să faci față oricărei provocări.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 septembrie 2020

Te atașezi emoțional de persoane pe care le cunoști de puțin timp și simți că din nou este posibil să îți faci un rău din acest punct de vedere. Pui prea mult suflet în orice tip de relație și îți setezi așteptări care cu siguranța nu îți vor fi îndeplinite. Încearcă să fii mai selectivă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 septembrie 2020

Din nou ai probleme cu barierele sociale sau emoționale. Te lași absorbită în totalitate de ceea ce îți dictează inima și neutralizezi toată dezamăgirea trăită la un anumit moment. Este de preferat să acționezi astfel, atât timp cât ești conștientă de riscurile pe care ți le asumi. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 septembrie 2020

La locul de muncă preiei inițiativa și faci câteva remarci și sugestii care îți vor îmbunătăți statutul profesional. Sentimentele tale legate de relația pe care o ai sunt în continuare confuze. Cu toate astea, natura ta romantică este exprimată în văzul tuturor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 septembrie 2020

Te simți capabilă de lucruri mărețe astăzi, dar cu toate astea este esențial să nu acționezi haotic. Lucrurile se pot întoarce în defavoarea ta. Îți dai seama că este nevoie ca tu să începi să faci unele mici compromisuri în ceea ce privește relația personală.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 septembrie 2020

Mintea ta destul de ”incisivă” îți menține simțurile ascuțite. Creierul tău funcționează astăzi la capacitate maximă pentru a găsi soluțiile cele mai optime în rezolvarea problemelor. Chiar dacă uneori ești o fire intrusivă, reușești totuși să te faci plăcută de cei din jur. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 septembrie 2020

Astăzi, în ciuda unor probleme minore, viața ta sentimentală va funcționa în parametrii normali. Într-o relație, dragostea îți arată faptul că ar trebui să fii conștientă de lucrurile frumoase pe care le ai. Potențialul tău este exploatat la maxim în sfera profesională.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 septembrie 2020

Iubești momentele petrecute în familie. Astăzi te vei focusa doar pe cei dragi. Un context în care te vei afla pe parcursul zilei poate fi o sursă de inspirație pentru unele alegeri pe care trebuie să le faci. A ”combate” la nivel verbal ceea ce simt cei din jur în raport cu tine nu este o atitudine indicată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 septembrie 2020

Deschiderea emoțională pe care o recapeți odată ce ajungi să te accepți cu adevărat este de-a dreptul impresionantă. Acum nu te mai consumi psihic pentru lucruri mărunte, lași drumul pe care l-ai ales să își urmeze cursul și alegi să rămâi acompaniată doar de acele persoane care ”te întregesc” emoțional.
Articole astro