Horoscopul zilei de 7 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 septembrie 2019

Comunicarea are un rol esențial în relația pe care o ai. Îți dai seama de acest lucru cu fiecare situație tensionată prin care treci. Mai ales în anumite situații, niciunul dintre tine sau partener nu știe să își exprime trăirile. Acest impas emoțional în care vă aflați poate ajunge să dezechilibreze legătura dintre voi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 septembrie 2019

Astăzi este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic, iar energia Soarelui are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă pentru tine te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional, iar apoi lucrurile vor începe să ia forma pe care ți-o dorești.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 septembrie 2019

Viața privată nu este pentru tine un subiect de discuție cu persoanele pe care abia le cunoști. Îți dorești ca cei din jur să îți respecte intimitatea. Coechipierii îți reproșează faptul că ești ambiguă în mesajele pe care le transmiți, mai ales atunci când transparența este esențială pentru câștigarea anumitor proiecte importante.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 septembrie 2019

Ai tendința dezastruoasă pentru tine de a analiza prea mult lucrurile. Din această cauză, totul este răstălmăcit în diverse moduri astfel încât să se potrivească propriei vieți. Ai nevoie de timp și energie pentru propria persoană așa că pe parcursul acestei zile vei face doar lucruri care te vor energiza psihic.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 septembrie 2019

Climatul sentimental actual este dominat de nostalgie. Ești îndrăgostită și visătoare, însă ți-e foarte greu să îți exprimi sentimentele sau să înțelegi ce anume te deranjează la cel de lângă tine. Poate comunicarea deficitară dintre voi îți induce aceste senzații.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 septembrie 2019

De cele mai multe ori ai fost dezamăgită în ceea ce privește partea emoțională, dar în ciuda acestui lucru, nu alegi să îți ascunzi sentimentele. Deși îți este destul de greu să faci atât de multe pentru cei din jur, toate acțiunile îți sunt dictate de dorința de a te face iubită.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 septembrie 2019

Ambiția cu care te dedici propriilor visuri te ajută să vezi foarte rapid rezultatele pe care ți le dorești. Modul degajat în care tratezi problemele emoționale te ferește de epuizare psihică și te ajută să îți conservi energia pentru obiective cu adevărat importante.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 septembrie 2019

Energia venită din partea lui Saturn te va determina să îți menții standardele foarte ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis. Familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Firea extrovertită te ajută să te faci auzită în anumite contexte profesionale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 septembrie 2019

Simți că ai nevoie de o nouă valorificare a propriei vieți. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli. Acest mod de a acționa te poate ajuta să ieși din anonimat chiar și la birou, iar cariera ta chiar are nevoie de o astfel de ”resuscitare”.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 septembrie 2019

Colegii de la birou se simt intrigați în raport cu personalitatea ta. Chiar dacă este weekend, te vei afla la muncă pentru că ești de părere că doar dedicarea totală va ajuta echipa să obțină rezultate excepționale. Indiferent de poziția pe care tu ți-o asumi, coehipierii tăi nu trebuie facă la fel.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 septembrie 2019

Prietenii de demult uitate revin astăzi în prim plan, deși tu nu îți dorești să mai trăiești în trecut. Atunci când vine vorba de sentimente, îți este frică de compromis. Astăzi nu te simți deloc pregătită pentru un nou început în viața ta. Ia lucrurile cu calm!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 septembrie 2019

Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele din această zi îți demonstrează contrariul. Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate, iar starea pe care o ai te va epuiza din punct de vedere energetic.
Articole astro