Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 septembrie 2018

În această zi îți este mult prea teamă de necesitatea de a face un compromis emoțional. Cu toate astea, te simți mult mai atrasă de idea de familie decât de obicei. Mai ales în prima parte a zilei, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor familiale care te-au afectat în ultima perioadă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 septembrie 2018

Astăzi la birou ai parte de multe provocări și proiecte interesante care te scot din zona de confort. Indulgența pe care o arăți în raport cu anumite persoane te poate dezavantaja chiar și la nivel profesional. Încearcă să îți susții cauza, indiferent de cât de dificil ți se poate părea acest lucru uneori.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 septembrie 2018

În ceea ce privește compromisurile familiale, nu îți este frică de consecințele pe care acestea le presupun. Știi că cei dragi și de încredere merită tot ceea ce faci pentru ei. Atunci când ai senzația că nu mai ești ambițioasă în atingerea anumitor obiecte, încearcă să îți îndrepți atenția către motivația inițială.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 septembrie 2018

Abilitățile tale organizatorice sunt apreciate de familie. Astăzi reușești să faci și lucruri pentru propria persoană. În ultima perioadă ai reușit să faci un pas înainte în ceea ce privește aprecierea de sine. În sfârșit reușești să te iubești așa cum o meriți.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 septembrie 2018

Consecințele faptelor tale nu sunt dintre cele mai neacceptabile. Deși sunt lucruri pe care ai fi putut totuși să le faci diferit, nu regreți nimic. Cel mai important aspect pentru tine este faptul că te simți împăcată cu tot ceea ce simți. Într-adevăr, aceasta este piatra de temelie pentru orice reușită.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 septembrie 2018

Ești o fire agitată și explozivă. Aceste caracteristici ale personalității te dezavantajează în plan profesional. Niciodată lucrurile nu au fost mai simple în plan personal. Totul decurge armonios, relația dintre tine și persoana iubită se sudează cu fiecare zi care trece, iar tu nu poți decât să profiți la maxim de această perioadă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 septembrie 2018

Neajunsurile emoționale pe care le-ai trăit dintotdeauna au făcut din tine o persoană fragilă și extrem de vulnerabilă. Zilele acestea aduc neliniște în viața personală. Agitația din jur are un efect advers evident asupra propriului echilibru. Ai nevoie alături de tine de acea persoană căreia i te poți confesa cu sinceritate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 septembrie 2018

Chiar dacă viața de zi cu zi îți oferă totuși suficiente satisfacții, dorința de a atinge perfecțiunea îți călăuzește întreaga paletă de acțiuni. Indiferent de ceea ce faci, ai în cap creionați pașii pe care trebuie să îi urmezi. Nu îți permiți să dai greș, chiar dacă acest lucru este unul normal.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 septembrie 2018

Deadline-ul unui proiect important este aproape şi ai senzaţia că până în prezent nu ai reuşit să inserezi în munca ta cele mai bune idei de care eşti capabilă. Suportul necondiționat pe care îl primești din partea colegilor este vital pentru tine. Ai parte de o echipă extraordinară și ești recunoscătoare pentru acest lucru.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 septembrie 2018

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă şi din păcate, nimeni nu te poate ajuta cu nimic în aces sens. Trebuie să îți recunoști și definești propriile trăiri pentru a nu mai fi pusă în situația de a face compromisuri în defavoarea ta. Astăzi ești acaparată de talentele cele din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 septembrie 2018

Din nou ai probleme cu barierele sociale sau emoționale. Te lași absorbită în totalitate de ceea ce îți dictează inima și neutralizezi toată dezamăgirea trăită la un anumit moment. Este de preferat să acționezi astfel, atât timp cât ești conștientă de riscurile pe care ți le asumi. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 septembrie 2018

Unele evenimente care au loc astăzi vor fi definitorii în ceea ce privește cariera ta. Provocările de la birou tind să aibă și o nuanță de agresivitate deoarece sunt multe persoane care te critică fără niciun motiv. Încearcă să contracarezi criticile într-o manieră diplomată.
Articole astro