Horoscopul zilei de 7 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 octombrie 2020

Stilul tău de lucru de multe ori nu este compatibil cu al celor din jur, iar această diferență duce la conflicte. Demersurile pe care le faci pentru îndeplinirea anumitor obiective te ține antrenată din punct de vedere psihic și te ”forțează” să renunți la planurile pe care le ai cu familia.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 octombrie 2020

Acasă, în familie, reușești să fii autentică. Acolo nu mai cauți ”acceptarea” sub toate formele ei deoarece știi că o ai necondiționat. Această stare de fapt o cauți cu disperare și în toate celelalte relații pe care le ai. Din păcate, așteptările tale nu sunt realiste.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 octombrie 2020

Astrele acționează în defavoarea ta pe parcursul întregii zile. Agitația din jur nu te va ajuta deloc să adopți o atitudine focusată și calculată. Deși în anumite sectoare ale vieții tale reușești să vorbești deschis despre sentimentele pe care le ai, unele ”zone” rămân complet tabu.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 octombrie 2020

Energia venită din partea lui Jupiter te va determina să îți menții standardele foarte ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis. Firea extrovertită te ajută întotdeauna să te faci auzită în anumite contexte profesionale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 octombrie 2020

Simți că ai nevoie de o nouă valorificare a propriei vieți. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli. Acest mod de a acționa te poate ajuta să ieși din anonimat chiar și în cadrul activității profesionale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 octombrie 2020

În plan social îți pui zi de zi o mască care te face să adopți un comportament dur și evaziv. Îți este foarte greu să rămâi pozitivă și echilibrată având în vedere lucrurile care se întâmplă. Într-adevăr, te așteaptă o zi dificilă din punct de vedere emoțional. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 octombrie 2020

Îți place să te lași condusă de ceea ce simți. Consideri că acesta este modul tău personal de a acționa, indiferent de situația în care te afli. A fi autentic este pentru tine o valoare socială și morală de care nu te vei dezice nicioadată. La birou se anunță a fi o zi destul de dificilă din cauza noilor reguli implementate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 octombrie 2020

Te simți capabilă de lucruri mărețe astăzi, dar cu toate astea este esențial să nu acționezi haotic. Lucrurile se pot întoarce în defavoarea ta. Îți dai seama că este nevoie ca tu să începi să faci unele mici compromisuri în ceea ce privește relația personală.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 octombrie 2020

Prietenii își pun mereu încrederea în tine, indiferent de ceea ce se întâmplă. Tonusul tău psihic nu poate fi niciodată imbatat de activitatea intensă de care ai parte zi de zi. Lucrurile din viața ta sunt foarte bine organizate. Știi întotdeauna care sunt pașii pe care urmează să îi faci.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 octombrie 2020

În această perioadă din viața ta simți nevoia să îți ”pui pe hârtie” creativitatea. Îți dorești foarte mult să faci ceva deosebit, dar în același timp ai senzația că te simți blocată din punct de vedere energetic. Oricât de dificil poate părea începutul, tot ceea ce trebuie să faci este să începi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 octombrie 2020

Ceea ce trăiești în plan profesional te ajută să îți dezvolți noi abilități. Trebuie să accepți faptul că poate unele lucruri nu decurg așa cum îți dorești. Din păcate, ai tendința să te suprasoliciți din punct de vedere emoțional. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 octombrie 2020

Astăzi reușești să ieși din ascunzătoare din ce în ce mai mult. Reușești să scapi de gândurile sumbre care te-au ținut în spate în ultima perioadă. Te simți mult mai bine în această nouă postură. Urmărești să-ți îndeplinești dorințele și să nu îți mai pui singură piedici.
Articole astro