Horoscopul zilei de 7 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 octombrie 2019

Firea orgolioasă te face să amâni cât poți de mult orice acțiune care te forțează să vorbești despre sine. Nu îți place ca cei din jur să îți cunoască vulnerabilitățile. Cu toate astea, trebuie să accepți faptul că ești o ființă ca oricare alta și care uneori are nevoie de susținere.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 octombrie 2019

Mintea ta destul de ”incisivă” îți menține simțurile ascuțite. Creierul tău funcționează astăzi la capacitate maximă pentru a găsi soluțiile cele mai optime în rezolvarea problemelor. Chiar dacă uneori ești o fire intrusivă, reușești totuși să te faci plăcută de cei din jur. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 octombrie 2019

Atunci când vine vorba de interacțiunile cu cei din jur, ai parte de multă indulgență. Opiniile tale sunt dintre cele mai ostentative și fără să îți dai seama de acest lucru, pot răni. În plan profesional ai nevoie de mai multă motivație pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 octombrie 2019

Armonia balanței viață personală-carieră pare că se destramă. Noi obiective profesionale pe care ți le proiectezi ajung să creeze conflicte între tine și partener. Cu toate astea, alegi să faci ceea ce îți place cel mai mult, și anume să te dedici propriei cariere.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 octombrie 2019

Tensiunea acumulată în ultima perioadă tinde să se extindă chiar și la nivelul stării de sănătate. Relațiile defectuoase pe care le ai cu cei din jur au o influență negativă evidentă asupra emoțiilor tale. Totul se cufundă în haos și un sentiment profund de neapartenență.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 octombrie 2019

Această zi îți poate aduce o schimbare cu adevărat importantă pentru tine. Dacă ceea ce simți pentru o anumită persoană nu îți mai oferă confort emoțional, renunță! Nu mai are rost să te amăgești și să o amăgești. Îndreptă-ți privirea doar spre ceea ce îți oferă armonie și echilibru.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 octombrie 2019

Ești o persoană inventivă și de aceea ajungi întotdeauna să te remarci, în orice context te-ai afla. Nu trebuie să ți se mai zică, știi asta deja, și anume că tot ceea ce gândești îți modelează viața. Astăzi încearcă să acorzi mai multă atenție vocii din mintea ta care te îndeamnă să faci anumite lucruri.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 octombrie 2019

Deși ai o mare dificultate în a delega sarcini, este important pentru tine să înveți să faci asta. Magnitudinea proiectelor care se derulează la birou te provoacă să îți îmbunătățești modul în care te organizezi și să devii mult mai eficace în tot ceea ce întreprinzi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 octombrie 2019

Astăzi vei trăi câteva momente de introspecție profundă. Acestea te vor ajuta să găsești răspunsuri cel puțin surprinzătoare în raport cu un anumit eveniment din viața ta. Autoanaliza este mereu binevenită! La birou nimic nu se schimbă de la o zi la alta. Totul este doar pură rutină.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 octombrie 2019

Relațiile cu anumite persoane din viața ta au tendința să ”explodeze” într-un mod complet nou chiar și pentru tine. Oricât de mult ți-ai dori ca cei din jur să fie deschiși și răspunzători pentru propriile acțiuni, se pare că mai mereu ajungi să fii țapul ispășitor.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 octombrie 2019

De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Ești ambiguă în tot ceea ce întreprinzi. Toți din jur îți reproșează constant acest lucru, mai ales atunci când transparența este esențială pentru câștigarea anumitor proiecte importante, în plan profesional.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 octombrie 2019

Ai ajuns în momentul în care înțelegerea pe care încerci să le-o oferi celor din jur tinde spre zero. Ai nevoie de timp și energie pentru propria persoană. Mai mult decât atât, ești de părere că anumite persoane au un comportament atât de duplicitar încât tu nu reușești să îl asimilezi.
Articole astro