Horoscopul zilei de 7 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 octombrie 2018

De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Ești ambiguă în tot ceea ce întreprinzi. Toți din jur îți reproșează constant acest lucru, mai ales atunci când transparența este esențială pentru câștigarea anumitor proiecte importante, în plan profesional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 octombrie 2018

Ai tendința dezastruoasă pentru tine de a analiza foarte mult lucrurile. Din această cauză, totul este răstălmăcit în diverse moduri astfel încât să se potrivească propriei vieți. Ai ajuns în momentul în care înțelegerea pe care încerci să le-o oferi celor din jur tinde spre zero. Ai nevoie de timp și energie pentru propria persoană.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 octombrie 2018

Îți este mult prea teamă de necesitatea de a face un compromis emoțional. Cu toate astea, te simți mult mai atrasă de idea de familie decât de obicei. Mai ales în prima parte a zilei, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor legate de intimitatea dintre tine și partener.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 octombrie 2018

Astrele îți sugerează să îți începi ziua făcând ceva doar pentru tine. Ai nevoie de astfel de lucruri mărunte pe care adori să le faci pentru a trece cu brio de greutăților pe care le întâmpini. Din când în când, fiecare dintre noi simte nevoia să se retragă din prim planul vieții sale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 octombrie 2018

Firea orgolioasă te face să amâni cât poți de mult orice acțiune care te forțează să vorbești despre sine. Nu îți place ca cei din jur să îți cunoască vulnerabilitățile. Cu toate astea, trebuie să accepți faptul că ești o ființă ca oricare alta și care uneori are nevoie de susținere.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 octombrie 2018

Îți doresti să petreci mai mult timp cu persoanele de suflet. De asemenea, în limita timpului disponibil, te implici într-o serie de evenimente sociale la care îți doreai de demult să participi. Viața de noapte nu ți se potrivește în această perioadă a vieții deoarece ești destul de obosită.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 octombrie 2018

Astrele acționează în defavoarea ta pe parcursul întregii zile. Agitația din jurul tău nu te va ajuta deloc atunci când va fi nevoie să adopți o atitudine calmă și calculată. Deși în anumite sectoare ale vieții tale reușești să vorbești deschis despre sentimentele pe care le ai, unele ”zone” rămân complet tabu.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 octombrie 2018

Micile conflicte pe care le trăiești astăzi te vor face să fii foarte irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi și vei sfârși prin a-i răni pe cei din jur. Nici persoanele cu care interacționezi nu se pot absolvi de vină în ceea ce privește aceste situații deoarece vor adopta o atitudine destul de defensivă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 octombrie 2018

Climatul sentimental actual este dominat de nostalgie. Ești îndrăgostită, însă ți-e foarte greu să îți exprimi sentimentele sau să înțelegi ce anume te deranjează la cel de lângă tine. Poate comunicarea deficitară dintre voi te face să trăiești aceste senzații.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 octombrie 2018

Configurația astrală de astăzi te ajută să te apropii de partener. Dacă ești singură și ai trecut recent printr-o despărțire, timpul curge în favoarea ta. Chiar dacă cei din jur încearcă să îți suprime autocritica exagerată, nu au prea mult succes în acest sens.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 octombrie 2018

Te îndoiești de propria persoană la orice pas. Nu accepți jumătăți de măsură în niciun sector al vieții tale. Această atitudine face din tine cel mai dur critic al propriei persoane. Sunt situații în care un mod de percepție mai flexibil te poate scuti de suferință sau de decepții.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 octombrie 2018

Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Acum reușești să resimți la o intensitate palpabilă armonia care s-a instalat între tine și partener.
Articole astro