Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 noiembrie 2021

Îți este ușor să îți explici comportamentul, însă alegi să nu o faci. Te lași dusă de val atunci când vine vorba de anumite persoane, dar știi exact care sunt lucrurile la care renunți atunci când se întâmplă asta. Ai încredere însă în ceea ce simți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 noiembrie 2021

Deși nu îți dai seama de acest lucru, ești destul de previzibilă în acțiuni. Limbajul tău nonverbal vorbește de la sine. Persoana iubită reușește astăzi să te surprindă într-un mod plăcut. Aveai nevoie de o surpriză de genul. Asta te-a ajutat să zâmbești larg într-o zi mohorâtă de toamnă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 noiembrie 2021

Nu te grăbi să dai uitării lucrurile care nu fac sens în mintea ta. Este posibil ca, într-un final, întrebările tale să primească răspunsurile de care ai nevoie pentru ca viața ta să își urmeze cursul. Dă-ți voie să simți durerea pentru a te putea ulterior să te eliberezi de ea.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 noiembrie 2021

În ciuda eforturilor pe care le depui, îți este destul de greu să îți menții intactă motivația în ceea ce privește viața profesională. Te lași ”păcălită” de ideea de a face unele concesii în acest sens. Chiar dacă acum nu realizezi acest lucru, îți va fi dificil să îți îndeplinești obiectivele dacă vei ceda în fața provocărilor.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 noiembrie 2021

Viața te tot forțează să te organizezi mai bine și să nu mai lași haosul să îți conducă acțiunile. Starea de oboseală și boală pe care ai avut-o în aceste zile, te face să vezi lucrurile mult mai clar. Îți stăpânești mai bine nevoia de a-ți plânge de milă și te pregătești pentru a acționa.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 noiembrie 2021

Crezi în autenticitate și sinceritate. Îți place ca tot ceea ce faci pentru cei importanți pentru tine să fie rezultatul sentimentelor pe care le nutrești. De multe ori însă, nici tu nu îți dai seama cât de mult alegi să te prefaci. Ceea ce cauți la nivel inconștient îți dictează acțiunile.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 noiembrie 2021

În activitățile tale de zi cu zi totul este răstălmăcit în diverse moduri astfel încât să se potrivească propriei vieți. Resimți din ce în ce mai mult lipsa conexiunii cu sine. Ai nevoie de timp și energie pentru propria persoană. Ai nevoie să te iubești așa cum meriți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 noiembrie 2021

A te îndepărta de anumite persoane presupune un proces psihologic profund. Odată ce decizia este luată, intră în acțiune alte și alte substraturi ale relației respective și totul se redefinește sub o altă formă de la o zi la alta. În tot acest demers, este important să nu uiți de ce ai luat această decizie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 noiembrie 2021

Energia venită din partea lui Saturn te va determina să îți menții standardele ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis. Familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Firea extrovertită te ajută să te faci auzită în anumite contexte profesionale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 noiembrie 2021

Chiar dacă viața de zi cu zi îți oferă totuși suficiente satisfacții, dorința de a atinge perfecțiunea îți călăuzește întreaga paletă de acțiuni. Indiferent de ceea ce faci, ai în cap creionați pașii pe care trebuie să îi urmezi. Nu îți permiți să dai greș, chiar dacă acest lucru este unul normal.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 noiembrie 2021

Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Crezi în propriile visuri, iar această credință îți ghidează acțiunile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 noiembrie 2021

În ceea ce privește compromisurile familiale, nu îți este frică de consecințele pe care acestea le presupun. Știi că cei dragi și de încredere merită tot ceea ce faci pentru ei. Atunci când ai senzația că nu mai ești ambițioasă în atingerea anumitor obiecte, încearcă să îți îndrepți atenția către motivația inițială.
Articole astro