Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 noiembrie 2020

Tensiunea acumulată în ultima perioadă tinde să se extindă chiar și la nivelul stării de sănătate. Relațiile defectuoase pe care le ai cu cei din jur au o influență negativă evidentă asupra emoțiilor tale. Totul se cufundă în haos și un sentiment profund de neapartenență.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 noiembrie 2020

Astăzi vei trăi câteva momente de introspecție profundă. Acestea te vor ajuta să găsești răspunsuri cel puțin surprinzătoare în raport cu un anumit eveniment din viața ta. Autoanaliza este mereu binevenită! La birou nimic nu se schimbă de la o zi la alta. Totul este doar pură rutină.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 noiembrie 2020

Treci de la un subiect la altul și inspiri dezorganizare și confuzie în comunicare cu cei din jur. Starea de oboseală pe care o resimți de ceva timp pare să se acutizeze și știi că nimic nu te va convinge astăzi să ieși din casă. Ai nevoie doar de odihnă, nimic mai mult.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 noiembrie 2020

De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Ești ambiguă în tot ceea ce întreprinzi. Toți din jur îți reproșează constant acest lucru, mai ales atunci când transparența este esențială pentru câștigarea anumitor proiecte importante, în plan profesional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 noiembrie 2020

Mintea ta destul de ”incisivă” îți mentine simțurile ascuțite. Creierul tău funcționează astăzi la capacitate maximă pentru a găsi soluțiile cele mai optime în rezolvarea problemelor. Chiar dacă uneori ești o fire intrusivă, reușești totuși să te faci plăcută de cei din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 noiembrie 2020

Pentru prea mult timp, ai păstrat tăcerea în raport cu lucruri care se întâmplă în jurul tău și nu știi dacă să o faci în continuare. La birou se întâmplă lucruri dubioase pe care nu le poți controla. Pentru acest sfârșit de săptămână ai nevoie de obiective foarte clar definite.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 noiembrie 2020

Indulgența sau toleranța pe care o arăți în raport cu anumite persoane te poate dezavantaja chiar și la nivel profesional. Încearcă să îți susții cauza, indiferent de cât de dificil ți se poate părea acest lucru uneori. Sunt puține persoane care te cunosc cu adevărat și de aceea aparențele vorbesc de la sine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 noiembrie 2020

Te atașezi emoțional de persoane pe care le cunoști de puțin timp și simți că din nou este posibil să îți faci un rău din acest punct de vedere. Pui prea mult suflet în orice tip de relație și îți setezi așteptări care cu siguranța nu îți vor fi îndeplinite. Încearcă să fii mai selectivă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 noiembrie 2020

Îți este mult prea teamă de necesitatea de a face un compromis emoțional. Cu toate astea, te simți mult mai atrasă de idea de familie decât de obicei. Mai ales în prima parte a zilei, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor legate de intimitatea dintre tine și partener.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 noiembrie 2020

Pentru echilibrul tău emoțional este important să nu te mai implici în acțiuni sau relații care nu îți pot oferi ceva sigur și sustenabil. Viața sexuală îți oferă în această perioadă o perspectivă diferită asupra relației de cuplu, mai ales că partenerul de viață este tot ceea ce ai nevoie ca femeie din acest punct de vedere.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 noiembrie 2020

Raționalizarea prin care filtrezi orice experiență de care ai parte în aceste zile te ajută însă să minimalizezi numărul de decizii greșite pe care este posibil să le iei. În sfârșit reușești să te accepți în totalitate și de aceea totul pare să fie mult mai autentic.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 noiembrie 2020

Chiar dacă starea emoțională în care te afli este destul de confuză, încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce totuși echilibrul interior la care tânjești atât de mult. Dinamica relației personale te ajută să te dezvolți ca femeie și ca prietenă în raport cu partenerul de viață.
Articole astro