Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 noiembrie 2018

Îți este ușor să îți explici comportamentul, însă alegi să nu o faci. Deși nu îți dai seama de acest lucru, ești destul de previzibilă în acțiuni. Limbajul tău nonverbal vorbește de la sine. Persoana iubită reușește astăzi să te surprindă într-un mod plăcut.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 noiembrie 2018

Atât tu, cât și persoana iubită veniți unul către celălalt. Este un moment potrivit pentru o astfel de apropiere între voi. Odată ce legătura dintre voi va deveni mai puternică, veți reuși să construiți împreună acel viitor la care visați dintotdeauna. În momentele tensionate de la birou este important să îți asculți intuiția.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 noiembrie 2018

Și acasă, și la birou sunt mereu lucruri de făcut, iar firea ta perfecționistă mizează pe o implicare absolută în tot. Familia îți simte lipsa destul de mult. Ar trebui să iei în considerare acest aspect atunci când te întorci împotriva lor din cauza unor motive puerile. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 noiembrie 2018

Încă de la primele ore ale dimineții simți că vei avea parte de o zi extraordinară. Nimic din jur nu ți se mai pare împotrivă. Starea de bine pe care o resimți te ajută să treci cu un elan de nestăvilit peste toate provocările de care ai parte. Seara este perfectă pentru lectura cărții preferate și un vin bun alături.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 noiembrie 2018

Astăzi reușești să ieși din ”ascunzătoare” din ce în ce mai mult. În sfârșit lași deoparte gândurile sumbre care te-au ținut în spate în ultima perioadă. Te simți mult mai bine în această nouă postură. Urmărești să-ți îndeplinești dorințele și să nu îți mai pui singură piedici.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 noiembrie 2018

Stima de sine complet decăzută din atribuții te face să vezi lucrurile doar în nuațe de alb sau negru. Chiar dacă cei din jur încearcă să îți suprime autocritica exagerată, nu au prea mult succes în acest sens. Astăzi, configurația astrală te ajută să întorci lucrurile în favoarea ta în plan profesional.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 noiembrie 2018

De cele mai multe ori ai fost dezamăgită în ceea ce privește partea emoționala, dar în ciuda acestui lucru, nu alegi să îți ascunzi sentimentele. Provocările de care ai parte în plan profesional te ajută să îți demonstrezi abilitățile. Fără să îți dai seama, atragi de partea ta oameni care îți pot influența în mod pozitiv cariera.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 noiembrie 2018

Climatul sentimental actual este dominat de nostalgie. Ești îndrăgostită, însă ți-e foarte greu să îți exprimi sentimentele sau să înțelegi ce anume te deranjează la cel de lângă tine. Poate comunicarea deficitară dintre voi te face să trăiești aceste senzații.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 noiembrie 2018

Nu trebuie să ți se mai zică, știi asta deja, și anume că tot ceea ce gândești îți modelează viața. Încearcă să acorzi mai multă atenție vocii din mintea ta care te îndeamnă să faci anumite lucruri. Această zi îți poate aduce o schimbare cu adevărat importantă pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 noiembrie 2018

Atunci când trebuie să faci compromisuri în raport cu o anumită persoană, constați că a devenit deja un tipar de comportament. Nu reușești să înțelegi mecanismul care se află în spatele acestei manifestări emoționale. Poate este vorba doar de propriile frustrări nerezolvate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 noiembrie 2018

Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli. Acest mod de a acționa te poate ajuta să ieși din anonimat chiar și la birou. Simți că ai nevoie de o nouă valorificare a propriei vieți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 noiembrie 2018

Astăzi te vei lăsa condusă de ceea ce simți. În anumite situații în care te vei afla vei renunța chiar și la atitudinea pragmatică. De asemenea, vei incearca să fii mult mai flexibilă și deschisă față de persoanele cu care interacționezi. Ai nevoie de această deschidere socială pentru a cunoaște oameni noi.
Articole astro