Horoscopul zilei de 7 martie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 martie 2022

Ai nevoie de timp și energie pentru propria persoană. Nu trebuie să ți se mai zică, știi asta deja, și anume că tot ceea ce gândești îți modelează viața. Încearcă să acorzi mai multă atenție vocii din mintea ta care te îndeamnă să faci anumite lucruri. Această zi îți poate aduce o schimbare cu adevărat importantă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 martie 2022

Succesiunea lucrurilor care au loc te miră, dar te și încântă. Totul în jurul tău pare să fie în concordanță cu ceea ce simți. Perioada aceasta este potrivită pentru anticipări în plan profesional. Proiectele la care lucrezi te ajută să îți îndeplinești visuri pe care le ai de mic copil.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 martie 2022

Te îndoiești de propria persoană la orice pas. Nu accepți jumătăți de măsură în niciun sector al vieții tale. Această atitudine face din tine cel mai dur critic al propriei persoane. Sunt situații în care un mod de percepție mai flexibil te poate scuti de suferință sau de decepții.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 martie 2022

Simți că ești destul de tensionată din punct de vedere psihic și vei încerca să cauți ajutor la cei dragi. Unele persoane vor veni înainte ta și te vor ajuta să te regăsești, iar altele îți vor face mult mai mult rău. Chiar dacă propriile visuri presupun acțiune și perseverență, ești conștientă că în prezent treci printr-un impas.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 martie 2022

Ești conștientă de riscurile pe care le are modul tău de a privi relațiile cu cei din jur. Cu toate astea, ești dispusă să ți le asumi întru totul. Crezi în autenticitate și sinceritate. Îți place ca tot ceea ce faci pentru cei importanți pentru tine să fie rezultatul sentimentelor pe care le nutrești pentru ei.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 martie 2022

Energia venită din partea lui Saturn te va determina să îți menții standardele ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis. Familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Firea extrovertită te ajută să te faci auzită în anumite contexte profesionale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 martie 2022

În loc să fii tentată să te lași influențată de promisiuni frumoase legate de carieră, ar trebui să îți concentrezi atenția pe drumul pe care deja ți l-ai creionat deja. Pentru a nu te abate prea mult de la obiectivele stabilite, este important să rămâi totuși sceptică în fața intențiilor celor din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 martie 2022

Te doare respingerea anumitor persoane, dar reușești să integrezi cu maturitate această emoție. Ești îngrijorată cu privire la starea ta de sănătate, dar încerci cât poți de mult să nu devii mult prea anxioasă. Niciodată nu ai fost de acord cu negarea propriilor sentimente.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 martie 2022

Astrele se află în plină agitație energetică. Te simți inspirată de cei din jur și de aceea în anumite situații în care te vei afla vei renunța la atitudinea pragmatică care îți este caracteristică. Pentru ca la birou lucrurile să ia forma pe care ți-o dorești, ai nevoie de o mai bună organizare.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 martie 2022

Chiar dacă cei din jur încearcă să îți suprime autocritica exagerată, nu au prea mult succes în acest sens. Relațiile cu anumite persoane din viața ta au tendința să ”explodeze” într-un mod complet nou chiar și pentru tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 martie 2022

Mai ales în anumite situații imprevizibile, niciunul dintre tine sau partener nu știe să își exprime trăirile. Acest impas emoțional în care vă aflați poate ajunge să dezechilibreze legătura dintre voi. Nu trebuie să ți se mai zică, știi asta deja, și anume că tot ceea ce gândești îți modelează viața.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 martie 2022

Familia îți simte lipsa destul de mult. Ar trebui să iei în considerare acest aspect atunci când te întorci împotriva lor din cauza unor motive puerile. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli, dar asta nu este neapărat în avantajul tău.
Articole astro