Horoscopul zilei de 7 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 martie 2021

Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de ideea de visuri mărețe. Raționalizarea prin care filtrezi orice experiență de care ai parte în aceste zile te ajută însă să minimalizezi numărul de decizii greșite pe care este posibil să le iei.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 martie 2021

Mișcarea în aer liber are extrem de multe beneficii de care ar trebui să te legi atunci când nu mai simți determinarea. Modul în care se termină această săptămână îți dă mult de gândit în raport cu mai multe probleme emoționale pe care le ai de ceva timp. Acum este momentul să faci acea schimbare.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 martie 2021

Atât tu, cât și persoana iubită ”veniți” unul către celălalt. Este o perioadă potrivită pentru o astfel de apropiere. Odată ce legătura dintre voi va deveni mai puternică, veți reuși să construiți împreună acel viitor la care visați dintotdeauna. În momentele tensionate de la birou este important să îți asculți intuiția.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 martie 2021

Te simți capabilă de lucruri mărețe astăzi, dar cu toate astea este esențial să nu acționezi haotic. Lucrurile se pot întoarce în defavoarea ta. Îți dai seama că este nevoie ca tu să începi să faci unele mici compromisuri în ceea ce privește relația personală.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 martie 2021

Simți că ai nevoie de o nouă valorificare a propriei vieți. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli. Acest mod de a acționa te poate ajuta să ieși din anonimat chiar și la birou. Iar cariera ta chiar are nevoie de o astfel de ”resuscitare”.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 martie 2021

Ești conștientă de riscurile pe care le are modul tău de a privi relațiile cu cei din jur. Cu toate astea, ești dispusă să ți le asumi întru totul. Crezi în autenticitate și sinceritate. Îți place ca tot ceea ce faci pentru cei importanți pentru tine să fie rezultatul sentimentelor pe care le nutrești.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 martie 2021

Pe parcursul întregii zile simți o dorință tot mai necontenită de a schimba ceva la stilul tău de viață. Într-o relație, comportamentul tău ambiguu îl va irita pe partener. De cele mai multe ori nu găsești înțelegere la cel de lângă tine, iar asta te întristează.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 martie 2021

Mintea ta destul de ”incisivă” îți menține simțurile ascuțite. Creierul tău funcționează astăzi la capacitate maximă pentru a găsi soluțiile cele mai optime în rezolvarea problemelor. Chiar dacă uneori ești o fire intrusivă, reușești totuși să te faci plăcută de cei din jur. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 martie 2021

Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de vibrațiile persoanelor de care te înconjori. Pentru a trece cu bine peste toate provocările vieții, ai nevoie de ancore emoționale stabile și de încredere în propriile limite.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 martie 2021

În anumite interacțiuni sociale disimulezi destul de mult pentru a avea timpul necesar să te retragi în propria carapace. Acest mod de a manageria stresul este unul distructiv pentru orice aspect al vieții tale deoarece te îndepărtează de cei dragi și de propriile visuri.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 martie 2021

Armonia balanței viață personală-carieră pare că se destramă. Noi obiective profesionale pe care ți le proiectezi ajung să creeze conflicte între tine și partener. Cu toate astea, alegi să faci ceea ce îți place cel mai mult, și anume să te dedici propriei cariere.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 martie 2021

Astăzi este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic, iar energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional. Lucrurile încep să ia forma pe care ți-o dorești.
Articole astro