Horoscopul zilei de 7 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 martie 2020

Indiferent de reușitele de care ai parte, ceva îți lipsește. Poate este vorba de ideea de nou sau poate totuși ai nevoie de mai multă libertate de exprimare, atât în plan personal, cât și profesional. Explorează-ți mai mult viața interioară și lasă-te condusă de lucrurile pe care le descoperi!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 martie 2020

A seta priorități face parte din activitatea ta zilnică și o astfel de dinamică nu te sperie, din contră. Obiceiurile alimentare sănătoase și mișcarea fizică regulată îți vor focusa atenția asupra acelor lucruri care pot aduce un aport semnificativ calității propriei vieți.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 martie 2020

Deși îți asculți mereu inima, de astăzi alegi să nu o mai faci. Iei lucrurile ca atare și te dezici întru totul de toate interpretările pe care le faci prin prisma naturii umane. Lași loc autenticității și libertății de exprimare, asa cum îți dorești și tu ca cei din jur să facă în raport cu tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 martie 2020

Alegerile culinare pe care le vei face vor adânci senzația că te alimentezi foarte dezorganizat și nu ai grijă de sănătatea ta. Este posibil ca sprijinul și înțelegerea persoanei iubite să nu fie suficiente pentru tine și vei căuta surse de confort în altă parte. Viața ta are nevoie de schimbarea pe care o trăiești.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 martie 2020

În plan social îți pui zi de zi o mască care te face să adopți un comportament dur și evaziv. Îți este foarte greu să rămâi pozitivă și echilibrată având în vedere lucrurile care se întâmplă. Într-adevăr, te așteaptă o zi dificilă din punct de vedere emoțional. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 martie 2020

Din păcate, ai tendința să te suprasoliciți din punct de vedere emoțional. Din această cauză în această perioadă vei simți că trăiești un dezechilibru destul de profund. Pui prea mult suflet în orice tip de relație și îți setezi așteptări care cu siguranța nu îți vor fi îndeplinite.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 martie 2020

Îți dorești ca unele lucruri să se întâmple de la sine. Nu ești o persoană norocoasă din fire. Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios din punct de vedere personal.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 martie 2020

Pe parcursul acestei zile este indicat să te lași dusă de val. Chiar dacă intențiile pe care le ai nu ajung întotdeauna să se materializeze, rămâi la fel de încrezătoare. Pentru a reuși să îți atingi obiectivele în plan profesional, alegi să acționezi neconvențional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 martie 2020

Familia este și va pentru tine o sursă de energie pozitivă. În mijlocul celor dragi reușești să te reculegi și să reiei lupta cu toate provocările de zi cu zi. Cele mai bune alegeri pe care le iei astăzi te vor ajuta să atingi o serie de obiective personale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 martie 2020

Viața sentimentală e pe măsura așteptărilor tale. Pe celălalt plan, cariera te provoacă intens zi de zi. Tot ceea ce trăiești din punct de vedere profesional te ajută să îți dezvolți noi abilități și competențe, dar te face și să îți adresezi tot felul de întrebări cu privire la cariera pe care ți-ai ales-o.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 martie 2020

Prietenii își pun mereu încrederea în tine, indiferent de ceea ce se întâmplă. Tonusul tău psihic nu poate fi niciodată ”suprimat” de activitatea intensă de care ai parte zi de zi. Lucrurile din viața ta sunt foarte bine organizate. Știi întotdeauna care sunt pașii pe care urmează să îi faci.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 martie 2020

În această perioadă din viața ta simți nevoia să îți ”pui pe hârtie” creativitatea. Îți dorești foarte mult să faci ceva deosebit, dar în același timp ai senzația că te simți blocată din punct de vedere energetic. Oricât de dificil poate părea începutul, tot ceea ce trebuie să faci este să începi.
Articole astro