Horoscopul zilei de 7 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 martie 2019

Astrele acționează în defavoarea ta pe parcursul întregii zile. Agitația din jur nu te va ajuta deloc să adopți o atitudine focusată și calculată. Deși în anumite sectoare ale vieții tale reușești să vorbești deschis despre sentimentele pe care le ai, unele ”zone” rămân complet tabu.    

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 martie 2019

Pentru a simți că lucrurile din jurul tău se ”mișcă” cu adevărat, tot ceea ce trebuie să faci este să acționezi. Firea ta pasivă îți aduce multe neajunsuri atât în plan profesional, dar mai ales în familie, acolo unde cei dragi insistă să ieși din propria ”bulă”.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 martie 2019

Creativitatea care te urmărește pe parcursul acestei zile te ajută să dai un nou sens propriei vieți. Lași deoparte dezamăgirile, semnele de întrebare, angoasele și îți îndrepți atenția spre lucrurile care te încântă. Procesul de dezvoltare personală în care te afli va atinge proporții la care nu te-ai fi gândit vreodată.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 martie 2019

Indulgența sau toleranța pe care o arăți în raport cu anumite persoane te poate dezavantaja chiar și la nivel profesional. Încearcă să îți susții cauza, indiferent de cât de dificil ți se poate părea acest lucru uneori. Sunt puține persoane care te cunosc cu adevărat și de aceea aparențele vorbesc de la sine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 martie 2019

În ceea ce privește compromisurile familiale, nu îți este frică de consecințele pe care acestea le presupun. Știi că cei dragi și de încredere merită tot ceea ce faci pentru ei. Atunci când ai senzația că nu mai ești ambițioasă în atingerea anumitor obiecte, încearcă să îți îndrepți atenția către motivația inițială.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 martie 2019

Discuțiile pe care le ai la nivel relațional te duc astăzi spre drumuri anevoioase. Fără să îți dai seama de acest lucru, ești pusă la încercare. Dacă vei reuși să te sustragi din anumite contexte, vei reuși să ”economisești” energie psihică pentru a te putea focusa pe ceea ce contează cu adevărat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 martie 2019

Partea mistică a vieții tale îți arată cât de profunde sunt de fapt trăirile pe care le are fiecare dintre noi. Suntem ghidați de propriile sentimente, oricât de raționali considerăm că am acționa într-un context sau altul. În plan profesional, indiferent de ceea ce faci, ai în cap creionați pașii pe care trebuie să îi urmezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 martie 2019

Din fericire, ai în jurul tău doar oameni fideli și devotați și pe care te poți baza în orice context. Cu toate astea, în această perioadă delicată din viața ta te ții departe de cei dragi deoarece nu îți dorești să fii influențată de ei în luarea unor decizii importante pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 martie 2019

Familia pare uneori că te instigă la conflicte pentru că nu este niciodată de acord cu modul în care îţi trăieşti viaţa. Astăzi lași deoparte frustrările de moment și încerci să vezi dacă opiniile celor din jur nu pot avea într-adevăr o influență benefică asupra ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 martie 2019

În plan social îți pui zi de zi o mască care te face să adopți un comportament dur și evaziv. Îți este foarte greu să rămâi pozitivă și echilibrată având în vedere lucrurile care se întâmplă. Într-adevăr, te așteaptă o zi dificilă din punct de vedere emoțional. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 martie 2019

În această zi îți este mult prea teamă de necesitatea de a face un compromis emoțional. Alegi să stai departe de orice context care poate presupune o astfel de acțiune. Chiar dacă maniera în care faci tu lucrurile este una rigidă, ești conștientă că un plus de flexibilitate ar fi binevenit.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 martie 2019

Îți place să te lași condusă de ceea ce simți. Consideri că acesta este modul tău personal de a acționa, indiferent de situația în care te afli. A fi autentic este pentru tine o valoare socială și morală de care nu te vei dezice nicioadată. La birou se anunță a fi o zi destul de dificilă din cauza noilor reguli implementate.
Articole astro