Horoscopul zilei de 7 martie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 martie 2018

Astăzi reapar în prim plan relațiile de prietenie importante pentru tine. Îți doresti să petreci mai mult timp cu persoanele de suflet. Te implici într-o serie de evenimente sociale la care îți doreai demult să participi. Viața de noapte ți se potrivește în această perioadă a vieții.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 martie 2018

Pe parcursul zilei vei fi liniștită din punct de vedere emoțional. Evenimentele din acest sector al vieții tale nu te fac să treci prin stări depresive sau negative, ci mai mult decît atât, observi o îmbunatățire în raport cu legătura pe care o ai cu partenerul.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 martie 2018

Astăzi ești energică și mult mai dornică de aventură. Te vei lăsa condusă de ceea ce simți. În anumite situații în care te vei afla vei renunța la atitudinea pragmatică. De asemenea, vei incearca să fii mult mai flexibilă și deschisă față de persoanele cu care interacționezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 martie 2018

Comunicarea are un rol esențial în relația pe care o ai. Îți dai seama de acest lucru cu fiecare situație tensionată prin care treci împreună cu partenerul. Mai ales în acele situații, niciunul dintre voi nu știe să își exprime trăirile. La birou este important să preiei inițiativa în anumite contexte.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 martie 2018

Ai tendința de a analiza foarte mult lucrurile. Din această cauză sentimentele își pierd din nuanță și din importanță. Viața privată nu este pentru tine un subiect de discuție cu persoanele pe care abia le cunoști. Îți dorești ca cei din jur să îți respecte intimitatea.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 martie 2018

Astrele îți sugerează să îți începi ziua făcând ceva doar pentru propria persoană. Ai nevoie de astfel de momente de împlinire și de lucruri mărunte pe care le adori pentru a face față greutăților pe care le întâmpini în fiecare zi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 martie 2018

Vești prea puțin îmbucurătoare te dezechilibrează din punct de vedere emoțional. Trebuie să iei o pauză pentru a-ți regăsi resursele interioare. Încearcă să redevii tu! La birou este important să vorbești cu superiorii atunci când simți că pierzi controlul.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 martie 2018

Firea orgolioasă te face să amâni cât poți de mult orice acțiune. Nu îți place ca cei din jur să îți cunoască vulnerabilitățile. Acest mod de a fi îi face pe prieteni să simtă dezamăgire în raport cu tine. Pentru ei este important ca tu să fii o fire mai flexibilă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 martie 2018

Planetele îți transmit energie și entuziasm. Vei avea parte de o zi electrizantă. Nimic și nimeni nu te poate opri să acționezi așa cum îți dorești și o să devii destul de tranșantă în modul în care te raportezi la tot ceea ce întâmplă în jurul tău.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 martie 2018

Te îndepărtezi tot mai mult de dorința de a avea o relație stabilă. Ai fost de prea mult ori dezamagită și acum încerci să privești viața într-un mod mai superficial și să fii mai puțin exigentă cu posibilii parteneri. Viața profesională te ține într-un continuu suspans.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 martie 2018

Ești îndrăgostită, însă ți-e foarte greu să îți exprimi sentimentele și să înțelegi ce anume te deranjează uneori la cel ales. Configurația astrală actuală te ajută însă să te apropii de partener. Dacă ești singură, astăzi ai o dispoziție de flirt. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 martie 2018

Astăzi, în ciuda unor probleme minore, viața ta sentimentală va funcționa la parametri normali. Într-o relație, dragostea îți arată faptul că ar trebui să fii conștientă de lucrurile frumoase pe care le ai. Potențialul tău este exploatat la maxim în sfera profesională.
Articole astro