Horoscopul zilei de 7 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 mai 2020

Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele din această zi îți demonstrează contrariul. Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate, iar starea pe care o ai te va epuiza din punct de vedere energetic.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 mai 2020

Prietenii de demult uitate revin astăzi în prim plan, deși tu nu îți dorești să mai trăiești în trecut. Atunci când vine vorba de sentimente, îți este frică de compromis. Astăzi nu te simți deloc pregătită pentru un nou început în viața ta. Ia lucrurile cu calm!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 mai 2020

Energia venită din partea lui Saturn te va determina să îți menții standardele ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis. Familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Firea extrovertită te ajută să te faci auzită în anumite contexte profesionale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 mai 2020

Ai tendința dezastruoasă pentru tine de a analiza mult prea mult lucrurile. Din această cauză, sentimentele își pierd din claritate și chiar din autenticitate. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 mai 2020

Chiar dacă dintotdeauna ai avut tendința de a accepta orice doar pentru a le face pe plac celor din jur, este cazul să te oprești. Nu mai accepta orice invitație care ți se adresează, indiferent că este vorba de planul profesional sau cel personal. Ai nevoie de mai mult timp pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 mai 2020

Simți că ești destul de tensionată din punct de vedere psihic și vei încerca să cauți ajutor la cei dragi. Unele persoane vor veni înainte ta și te vor ajuta să te regăsești, iar altele îți vor face mult mai mult rău. Chiar dacă propriile visuri presupun acțiune și perseverență, ești conștientă că în prezent treci printr-un impas.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 mai 2020

Deschiderea emoțională pe care o recapeți odată ce ajungi să te accepți cu adevărat este de-a dreptul impresionantă. Acum nu te mai consumi psihic pentru lucruri mărunte, lași drumul pe care l-ai ales să își urmeze cursul și alegi să rămâi acompaniată doar de acele persoane care te întregesc emoțional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 mai 2020

Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Crezi în propriile visuri, iar această credință îți ghidează acțiunile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 mai 2020

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îți aducă împlinirea pe care tu o vizualizezi, trebuie să acționezi. Acesta poate fi un punct din care să porneşti în îndeplinirea propriilor visuri. Sfârșitul acestei zile aduce energie şi entuziasm deoarece îți dai voie să faci ceea ce te împlinește.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 mai 2020

persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie să fii mai receptivă la modul în care cei din jur se raportează la tine. Dă-le voie celor dragi să facă parte din viața ta!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 mai 2020

Te îndoiești de propria persoană la orice pas. Nu accepți jumătăți de măsură în niciun sector al vieții tale. Această atitudine face din tine cel mai dur critic al propriei persoane. Sunt situații în care un mod de percepție mai flexibil te poate scuti de suferință sau de decepții.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 mai 2020

Te simți capabilă de lucruri mărețe astăzi, dar este esențial să nu acționezi haotic. Lucrurile se pot întoarce în favoarea ta atât timp cât vei rămâne o fire optimistă și vei da crezare propriei intuiții. Mai ales în prima parte a zilei, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor legate de intimitatea dintre tine și partener.
Articole astro