Horoscopul zilei de 7 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 mai 2019

Prietenii își pun mereu încrederea în tine, indiferent de ceea ce se întâmplă. Tonusul tău psihic nu poate fi niciodată imbatat de activitatea intensă de care ai parte zi de zi. Lucrurile din viața ta sunt foarte bine organizate. Știi întotdeauna care sunt pașii pe care urmează să îi faci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 mai 2019

Ești extrem de fericită cu tot ceea ce se întâmplă în relația ta în momentul de față. Viața sentimentală e pe măsura așteptărilor. Acest lucru te împlinește pe deplin și îți oferă multe puncte de echilibru din punct de vedere emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 mai 2019

În această perioadă din viața ta simți nevoia să îți ”pui pe hârtie” creativitatea. Îți dorești foarte mult să faci ceva deosebit, dar în același timp ai senzația că te simți blocată din punct de vedere energetic. Oricât de dificil poate părea începutul, tot ceea ce trebuie să faci este să începi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 mai 2019

Ceea ce trăiești în plan profesional te ajută să îți dezvolți noi abilități. Trebuie să accepți faptul că poate unele lucruri nu decurg așa cum îți dorești. Din păcate, ai tendința să te suprasoliciți din punct de vedere emoțional. Din această cauză în această perioadă vei simți că trăiești un dezechilibru destul de profund.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 mai 2019

Încearcă să acorzi mai mult timp de înțelgere și acceptare a propriilor sentimente. Nimic din ceea ce trăiești nu a fost și nu este întâmplător, chiar dacă nu reușești întotdeauna să vezi care este direcția spre care te îndrepți. Astăzi, mai mult ca oricând, simți nevoia de activitate intelectuală. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 mai 2019

Tot timpul ai senzația că te afli între anumite limite și că trebuie să faci eforturi deosebite pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești. Chiar dacă din punct de vedere energetic ziua se anunță a fi una excelentă, ai nevoie de un gram în plus de motivație pentru a te focusa pe obiectivele pe care le ai stabilite.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 mai 2019

Având în vedere situația delicată în care te afli în ceea ce privește finanțele, este important să te organizezi mai bine din acest punct de vedere. Incertitudinea pe care o trăiești în plan personal te face să iei decizii în raport cu care nu te simți confortabil.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 mai 2019

Energia venită din partea lui Jupiter te va determina să îți menții standardele foarte ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis. Firea extrovertită te ajută întotdeauna să te faci auzită în anumite contexte profesionale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 mai 2019

Îți dorești ca cei din jur să îți respecte intimitatea. În raport cu cei care nu te respectă adopți o atitudine defensivă și rece. Colegii de la birou se simt intrigați în raport cu personalitatea ta. De multe ori nu știu exact ce gândești și pe unii această necunoscută ajunge chiar să îi irite.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 mai 2019

Ai tendința dezastruoasă pentru tine de a analiza mult prea mult lucrurile. Din această cauză, sentimentele își pierd din claritate și chiar din autenticitate. Te afli într-o perioadă delicată în care înțelegerea pe care încerci să le-o oferi celor din jur tinde spre zero.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 mai 2019

Simți că ai nevoie de o nouă valorificare a propriei vieți. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli. Acest mod de a acționa te poate ajuta să ieși din anonimat chiar și în cadrul activității profesionale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 mai 2019

Chiar dacă dintotdeauna ai avut tendința de a accepta orice doar pentru a le face pe plac celor din jur, este cazul să te oprești. Nu mai accepta orice invitație care ți se adresează, indiferent că este vorba de planul profesional sau cel personal. Ai nevoie de mai mult timp pentru tine.
Articole astro