Horoscopul zilei de 7 iunie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 iunie 2018

Dacă ești într-o relație de durată, astăzi vei lăsa impresia celor din jur că ești posesivă și suficient de geloasă astfel încât să creezi tensiune între tine și partener. Singură, ai rămas încă blocată asupra dezămăgirii trăite în relația anterioară.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 iunie 2018

Climatul sentimental actual este dominat de nostalgie. Ești îndrăgostită, însă ți-e foarte greu să îți exprimi sentimentele sau să înțelegi ce anume te deranjează la cel de lângă tine. Poate comunicarea deficitară dintre voi te face să trăiești aceste senzații.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 iunie 2018

Ești o persoană inventivă și de aceea ajungi întotdeauna să te remarci, în orice context te-ai afla. Încerci să le arăți insistent celor din jur cum ideile tale pot fi puse în aplicare, însă uneori este posibil să fii mult prea intrusivă. Sunt multe în situații în care ar fi binevenit să te temperezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 iunie 2018

Configurația astrală de astăzi te ajută să te apropii de partener. Dacă ești singură și ai trecut recent printr-o despărțire, timpul curge în favoarea ta. Chiar dacă cei din jur încearcă să îți suprime autocritica exagerată, nu au prea mult succes.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 iunie 2018

Nimic din ceea ce reușești să faci astăzi nu îți este pe plac. Te îndoiești de propria persoană la orice pas. Nu accepți jumătăți de măsură. Astăzi reapar în prim plan relațiile de prietenie importante pentru tine. Îți doresti să petreci mai mult timp cu persoanele de suflet.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 iunie 2018

Te implici într-o serie de evenimente sociale la care îți doreai demult să participi. Viața de noapte ți se potrivește în această perioadă a vieții. Ai nevoie de noi ancore emoționale pentru a putea trece peste vechi dezamăgiri, dar care încă te macină.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 iunie 2018

În anumite situații în care te vei afla astăzi, vei renunța la atitudinea pragmatică. De asemenea, vei incearca să fii mult mai flexibilă și deschisă față de persoanele cu care interacționezi. Parcă o schimbare neprevăzută și bruscă are loc în mintea ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 iunie 2018

În această perioadă a vieții tale, singura prioritate este cariera. Nimic nu îți va distrage atenția de la obiectivele pe care le ai. Spre seara acestei zile alegi să te delectezi cu un vin bun în compania celei mai bune prietene. Mereu ai nevoie de astfel de momente de revigorare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 iunie 2018

Profită la maxim de starea de bine pe care o resimți astăzi. Cauți mai multă independență din punct de vedere profesional. Te gândești din ce în ce mai serios să-ți deschizi propria afacere. Deși nu ai încredere în reușită, vrei să îți încerci norocul și să îți urmezi intuiția.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 iunie 2018

Simțindu-te fericită, realizezi că viața sentimentală este la nivelul așteptărilor tale. Persoana iubită are mereu grijă de tine și te susține în toate deciziile pe care le iei. Acest lucru este esențial pentru tine într-o relație personală.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 iunie 2018

Nu trebuie să ți se mai zică, știi asta deja, și anume că tot ceea ce gândești îți modelează viața. Astăzi încearcă să acorzi mai multă atenție vocii din mintea ta care te îndeamnă să faci anumite lucruri. Această zi îți poate aduce o schimbare cu adevărat importantă pentru tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 iunie 2018

Armonia balanței viață personală-carieră pare că se destramă. Noi obiective profesionale pe care ți le proiectezi ajung să creeze conflicte între tine și partener. Cu toate astea, alegi să faci ceea ce îți place cel mai mult, și anume să te dedici propriei cariere.
Articole astro