Horoscopul zilei de 7 iulie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 iulie 2022

Starea de oboseală și epuizare pe care ai avut-o în aceste zile te face să vezi lucrurile mult mai clar acum. Îți stăpânești mai bine nevoia de a-ți plânge de milă și te pregătești pentru a acționa. Indiferent de ceea ce îți va aduce viitorul, ai nevoie ca tu să fii bine cu tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 iulie 2022

Înțelegerea reciprocă întărește legătura care există între tine și partener. Stabilitatea emoțională vă permite amândurora să faceți față cu succes provocărilor. Sunt situații în care este indicat să fii mai precaută, chiar dacă ceea ce simți te îndeamnă să acționezi și în numele altora.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 iulie 2022

Te simți dezamăgită de anumite persoane și nu încerci să ascunzi asta. Deși știi că sunt lucruri care nu te privesc, îți dai seama că ai nevoie de multe resurse interioare care să te ajute să te racordezi la ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 iulie 2022

A fi mult prea tranșantă sau categorică nu este o atitudine potrivită dacă îți dorești să te apropii de anumite persoane. Indignarea pe care o resimt cei din jur față de acțiunile tale nu este ceva care să te intereseze. Fiecare dintre noi are propriul filtru.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 iulie 2022

Energia venită din partea lui Saturn te va determina să îți menții standardele ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi de bun augur un compromis. Familia îți înțelege astăzi poziția socială pe care o adopți, dar asta nu înseamnă că cei dragi nu vor fi mereu acolo ca să îți ceară explicații.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 iulie 2022

Firea extrovertită te ajută să te faci auzită în anumite contexte profesionale, dar asta nu este suficient pentru tine. Ești o fire perfecționistă și din păcate, știi că asta atrage după sine și multe situații în care este nevoie să te adaptezi din mers.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 iulie 2022

De cele mai multe ori ai fost dezamăgită în ceea ce privește partea emoțională, dar în ciuda acestui lucru, nu alegi să îți ascunzi sentimentele. A vorbi despre ceea ce simți este o acțiune care îți definește personalitatea. Chiar dacă îți asumi multe riscuri, nu te dezici de ceea ce te reprezintă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 iulie 2022

Ești conștientă de riscurile pe care le are modul tău de a privi relațiile cu cei din jur. Cu toate astea, ești dispusă să ți le asumi întru totul. Crezi în autenticitate și sinceritate. Îți place ca tot ceea ce faci pentru cei importanți pentru tine să fie rezultatul sentimentelor pe care le ai pentru ei.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 iulie 2022

Orice ai face în legatură cu relația personală, se pare ca funcționează. Profită la maxim de starea de bine pe care o resimți astăzi. Cauți mai multă independență din punct de vedere profesional. Te gândești din ce în ce mai serios să-ți deschizi propria afacere.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 iulie 2022

Configurația astrală de astăzi te ajută să te apropii de partener. Ești o persoană magnetică în plan social, dar asta nu înseamnă că tu ești ok cu acest statut. De cele mai multe ori, încerci să te retragi din mijlocul agitației pentru a petrece timp cu sine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 iulie 2022

Astăzi atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Indiferent de aspectul la care ne referim, pentru tine este important să lupți deschis pentru ceea ce îți dorești. Tu nu crezi în prietenii la locul de muncă. Oamenii, în viziunea ta, sunt interesați și egoiști.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 iulie 2022

Astăzi ești într-o dispoziție romantică, fapt care nu-ți prea stă în caracter. Simțindu-te fericită, realizezi că viața sentimentală este la nivelul așteptărilor tale. Persoana iubită are mereu grijă de tine și te susține în deciziile pe care le iei. Acest lucru este esențial pentru tine într-o relație de cuplu.
Articole astro