Horoscopul zilei de 7 iulie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 iulie 2021

Îți dorești ca unele lucruri să se întâmple de la sine. Nu ești o persoană norocoasă din fire. Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios din punct de vedere personal.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 iulie 2021

Prietenii își pun mereu încrederea în tine, indiferent de ceea ce se întâmplă. Tonusul tău psihic nu poate fi niciodată ”suprimat” de activitatea intensă de care ai parte zi de zi. Lucrurile din viața ta sunt foarte bine organizate. Știi întotdeauna care sunt pașii pe care urmează să îi faci.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 iulie 2021

Prietenii de demult uitate revin astăzi în prim plan, deși tu nu îți dorești să mai trăiești în trecut. Atunci când vine vorba de sentimente, îți este frică de compromis. Astăzi nu te simți deloc pregătită pentru un nou început în viața ta. Ia lucrurile cu calm!  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 iulie 2021

În această perioadă din viața ta simți nevoia să îți ”pui pe hârtie” creativitatea. Îți dorești foarte mult să faci ceva deosebit, dar în același timp ai senzația că te simți blocată din punct de vedere energetic. Oricât de dificil poate părea începutul, tot ceea ce trebuie să faci este să începi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 iulie 2021

Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate, iar starea pe care o ai te va epuiza din punct de vedere energetic. Încearcă să te lași purtată doar de acele emoții și persoane care te împlinesc.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 iulie 2021

Consecințele faptelor tale nu sunt dintre cele mai neacceptabile. Deși sunt lucruri pe care ai fi putut totuși să le faci diferit, nu regreți nimic. Cel mai important aspect pentru tine este faptul că te simți împăcată cu tot ceea ce simți. Într-adevăr, aceasta este piatra de temelie pentru orice reușită.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 iulie 2021

Astrele acționează în defavoarea ta pe parcursul întregii zile. Agitația din jur nu te va ajuta deloc să adopți o atitudine focusată și calculată. Deși în anumite sectoare ale vieții tale reușești să vorbești deschis despre sentimentele pe care le ai, unele ”zone” rămân complet tabu.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 iulie 2021

Indulgența pe care o arăți în raport cu anumite persoane te poate dezavantaja chiar și la nivel profesional. Încearcă să îți susții cauza, indiferent de cât de dificil ți se poate părea acest lucru uneori. Anumite visuri pe care le avem merită orice sacrificiu.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 iulie 2021

A seta priorități face parte din activitatea ta zilnică și o astfel de dinamică nu te sperie, din contră. Obiceiurile alimentare sănătoase și mișcarea fizică regulată îți vor focusa atenția asupra acelor lucruri care pot aduce un aport semnificativ calității propriei vieți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 iulie 2021

Ai tendința dezastruoasă pentru tine de a analiza prea mult lucrurile. Din această cauză, totul este răstălmăcit în diverse moduri astfel încât să se potrivească propriei vieți. Ai nevoie de timp și energie pentru propria persoană așa că pe parcursul acestei zile vei face doar lucruri care te vor energiza psihic.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 iulie 2021

Deși îți asculți mereu inima, de astăzi alegi să nu o mai faci. Iei lucrurile ca atare și te dezici întru totul de toate interpretările pe care le faci prin prisma naturii umane. Lași loc autenticității și libertății de exprimare, asa cum îți dorești și tu ca cei din jur să facă în raport cu tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 iulie 2021

De cele mai multe ori ai fost dezamăgită în ceea ce privește partea emoțională, dar în ciuda acestui lucru, nu alegi să îți ascunzi sentimentele. Deși îți este destul de greu să faci atât de multe pentru cei din jur, toate acțiunile îți sunt dictate de dorința de a te face iubită.
Articole astro