Horoscopul zilei de 7 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 iulie 2020

Dacă ești într-o relație de durată, vei lăsa impresia celor din jur că ești posesivă și suficient de geloasă astfel încât să creezi în orice context tensiune între tine și partener. Singură, ai rămas încă blocată asupra dezamăgirii trăite în relația anterioară și nu îți dorești să cunoști pe nimeni.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 iulie 2020

Nu trebuie să ți se mai zică, știi asta deja, și anume că tot ceea ce gândești îți modelează viața. Încearcă să acorzi mai multă atenție vocii din mintea ta care te îndeamnă să faci anumite lucruri. Această zi îți poate aduce o schimbare cu adevărat importantă pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 iulie 2020

Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli. Acest mod de a acționa te poate ajuta să ieși din anonimat chiar și la birou. Simți că ai nevoie de o nouă valorificare a propriei vieți.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 iulie 2020

Atât tu, cât și persoana iubită veniți unul către celălalt. Este un moment potrivit pentru o astfel de apropiere între voi. Odată ce legătura dintre voi va deveni mai puternică, veți reuși să construiți împreună acel viitor la care visați dintotdeauna. În momentele tensionate de la birou este important să îți asculți intuiția.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 iulie 2020

Cel mai important aspect pentru tine este faptul că te simți împăcată cu tot ceea ce simți. Acest echilibru interior pe care îl resimți reprezintă munca a zeci de ore de terapie și introspecție. Viața dificilă pe care ai avut-o a lăsat urme adânci în sufletul tău, dar acum reușești să le integrezi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 iulie 2020

Astăzi te vei lăsa condusă de ceea ce simți. În anumite situații în care te vei afla vei renunța chiar și la atitudinea pragmatică. De asemenea, vei incearca să fii mult mai flexibilă și deschisă față de persoanele cu care interacționezi. Ai nevoie de această deschidere socială pentru a cunoaște oameni noi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 iulie 2020

Pentru prea mult timp, ai păstrat tăcerea în raport cu lucruri care se întâmplă în jurul tău și nu știi dacă să o faci în continuare. La birou se întâmplă lucruri dubioase pe care nu le poți controla. Pentru acest nou început de săptămână ai nevoie de obiective foarte clar definite.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 iulie 2020

Succesiunea lucrurilor care au loc te miră, dar te și încântă. Totul în jurul tău pare să fie în concordanță cu ceea ce simți. Perioada aceasta este potrivită pentru anticipări în plan profesional. Proiectele la care lucrezi te ajută să îți îndeplinești visuri pe care le ai de mic copil.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 iulie 2020

Având în vedere modul neașteptat în care multe din lucruri se pot complica, poate este indicat să rămâi tot în postura de spectator. Aceasta te poate feri de emoții negative. Ziua aceasta îți oferă oportunitatea de a începe să implementezi un mod mai riguros de a face lucrurile care contează pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 iulie 2020

Climatul sentimental actual este dominat de nostalgie. Este evident că ești încântată de relația în care te afli, însă ți-e foarte greu să îți exprimi sentimentele sau să înțelegi ce anume te deranjează la cel de lângă tine. Comunicarea deficitară dintre tine și partener poate fi sursa acestei inhibări.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 iulie 2020

Astăzi, în ciuda unor probleme minore, viața ta sentimentală va funcționa la parametri normali. Într-o relație, dragostea îți arată faptul că ar trebui să fii conștientă de lucrurile frumoase pe care le ai. Potențialul tău este exploatat la maxim în sfera profesională.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 iulie 2020

Relațiile cu anumite persoane din viața ta au tendința să ”explodeze” într-un mod complet nou chiar și pentru tine. Oricât de mult ți-ai dori ca cei din jur să fie deschiși și răspunzători pentru propriile acțiuni, se pare că mai mereu ajungi să fii țapul ispășitor.
Articole astro