Horoscopul zilei de 7 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 iulie 2019

Pentru echilibrul tău emoțional este important să nu te mai implici în acțiuni sau relații care nu îți pot oferi ceva sigur și sustenabil. Viața sexuală îți oferă în această perioadă o perspectivă diferită asupra relației de cuplu, mai ales că partenerul de viață este tot ceea ce ai nevoie ca femeie din acest punct de vedere.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 iulie 2019

În anumite situații în care te vei afla astăzi, vei renunța la atitudinea pragmatică. De asemenea, vei incearca să fii mult mai flexibilă și deschisă față de persoanele cu care interacționezi. Parcă o schimbare neprevăzută și bruscă are loc în mintea ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 iulie 2019

Chiar dacă starea emoțională în care te afli este destul de confuză, încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce totuși echilibrul interior la care tânjești atât de mult. Dinamica relației personale te ajută să te dezvolți ca femeie și ca prietenă în raport cu partenerul de viață.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 iulie 2019

În această perioadă a vieții tale, singura prioritate este cariera. Nimic nu îți va distrage atenția de la obiectivele pe care le ai. Spre seara acestei zile alegi să te delectezi cu un vin bun în compania celei mai bune prietene. Ai nevoie de astfel de momente de revigorare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 iulie 2019

În această perioadă ai nevoie și cauți mai multă independență din punct de vedere profesional. Te gândești din ce în ce mai serios să-ți deschizi propria afacere. Deși nu ai încredere în reușită, vrei să îți încerci norocul și să îți urmezi intuiția.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 iulie 2019

În această zi îți este mult prea teamă de necesitatea de a face un compromis emoțional. Cu toate astea, te simți mult mai atrasă de idea de familie decât de obicei. Mai ales în prima parte a zilei, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor familiale care te-au afectat în ultima perioadă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 iulie 2019

Indulgența pe care o arăți în raport cu anumite persoane te poate dezavantaja chiar și la nivel profesional. Încearcă să îți susții cauza, indiferent de cât de dificil ți se poate părea acest lucru uneori. Anumite visuri pe care le avem merită orice sacrificiu.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 iulie 2019

În această zi de weekend nu reușești să te organizezi pentru a duce la capăt toate planurile pe care le ai stabilite. Chiar dacă viața de zi cu zi îți oferă totuși suficiente satisfacții, dorința de a atinge perfecțiunea îți călăuzește întreaga paletă de acțiuni.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 iulie 2019

Fiecare ”revoluție astrală” îți va crea disconfort în plan emoțional. Atunci când îngrijorarea cu privire la anumite aspecte ale vieții tale personale ia amploare, pierzi controlul și asupra propriei persoane. Astăzi te simți confuză și nesigură.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 iulie 2019

Abilitățile tale organizatorice sunt întotdeauna apreciate de familie. Astăzi reușești să faci și lucruri pentru propria persoană. În ultima perioadă ai reușit să faci un pas înainte în ceea ce privește aprecierea de sine. În sfârșit reușești să te accepți cu adevărat.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 iulie 2019

Consecințele faptelor tale nu sunt dintre cele mai neacceptabile. Deși sunt lucruri pe care ai fi putut totuși să le faci diferit, nu regreți nimic. Cel mai important aspect pentru tine este faptul că te simți împăcată cu tot ceea ce simți. Într-adevăr, aceasta este piatra de temelie pentru orice reușită.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 iulie 2019

Niciodată lucrurile nu au fost mai simple pentru tine  în plan personal. Totul decurge armonios, relația dintre tine și persoana iubită se ”sudează” cu fiecare zi care trece, iar tu nu poți decât să profiți la maxim de această perioadă caracterizată de totală armonie.
Articole astro