Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 ianuarie 2022

Ușor, ușor începi să devii mai activă în plan social. Deși acest fapt te încântă și te face să te simți utilă, îți dai seama cât de mult ți-ai ieșit din ritm. Tot ceea ce te scoate din rutina în care trăiești de ceva timp, pare să fie mult mai extenuant decât orice activitate repetitivă. Ai răbdare cu tine și nu fă excese!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 ianuarie 2022

Dacă ești într-o relație de durată, vei lăsa impresia celor din jur că ești posesivă și suficient de geloasă astfel încât să creezi în orice context tensiune între tine și partener. Singură, ai rămas încă blocată asupra dezamăgirii trăite în relația anterioară și nu îți dorești să cunoști pe nimeni.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 ianuarie 2022

Mintea ta destul de ”incisivă” îți mentine simțurile ascuțite. Creierul tău funcționează astăzi la capacitate maximă pentru a găsi soluțiile cele mai optime în rezolvarea problemelor. Chiar dacă uneori ești o fire intrusivă, reușești totuși să te faci plăcută de cei din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 ianuarie 2022

Încearcă să acorzi mai mult timp de înțelgere și acceptare a propriilor sentimente. Nimic din ceea ce trăiești nu a fost și nu este întâmplător, chiar dacă nu reușești întotdeauna să vezi care este direcția spre care te îndrepți. Astăzi, mai mult ca oricând, simți nevoia de activitate intelectuală. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 ianuarie 2022

Această perioadă din viața ta va fi destul de dificilă. Momentele pline de încercări prin care trec anumite persoane te fac să îți întorci privirea spre propria viață și să îți dai seama cât de superficial ai tratat anumite aspecte. Ai nevoie de timp cu tine pentru a ”așeza” tot ceea ce simți.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 ianuarie 2022

Simți că ai nevoie de o nouă valorificare a propriei vieți. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli. Acest mod de a acționa te poate ajuta să ieși din anonimat chiar și la birou unde simți că ai nevoie de recunoștere socială.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 ianuarie 2022

Ești extrem de fericită cu tot ceea ce se întâmplă în relația ta în momentul de față. Viața sentimentală e pe măsura așteptărilor. Acest lucru te împlinește pe deplin și îți oferă multe puncte de echilibru din punct de vedere emoțional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 ianuarie 2022

Climatul sentimental actual este dominat de nostalgie. Este evident că ești încântată de relația în care te afli, însă ți-e foarte greu să îți exprimi sentimentele sau să înțelegi ce anume te deranjează la cel de lângă tine. Comunicarea deficitară dintre tine și partener poate fi sursa acestei inhibări.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 ianuarie 2022

Deschiderea emoțională pe care o recapeți odată ce ajungi să te accepți cu adevărat este de-a dreptul impresionantă. Acum nu te mai consumi psihic pentru lucruri mărunte, lași drumul pe care l-ai ales să își urmeze cursul și alegi să rămâi acompaniată doar de acele persoane care te întregesc emoțional.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 ianuarie 2022

Ajungi din nou să te neglijezi și asta nu va fi în avantajul tău din punct de vedere energetic. Cei din jur nu sunt dispuși să facă compromisuri care vizează binele tău deoarece fiecare dintre noi are nevoi și dorințe care parcă ”stau la rând” pentru a fi îndeplinite.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 ianuarie 2022

În această perioadă din viața ta simți nevoia să îți ”pui pe hârtie” creativitatea. Îți dorești foarte mult să faci ceva deosebit, dar în același timp ai senzația că te simți blocată din punct de vedere energetic. Oricât de dificil poate părea începutul, tot ceea ce trebuie să faci este să începi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 ianuarie 2022

Niciodată nu dai impresia celor din jur că ești absolut convinsă de ceea ce simți. Jonglezi cu agilitate printr-o serie de emoții și așteptări, dar nu oferi autenticitate. Persoanele din viața ta care au nevoie de stabilitate vor alege să se retragă din relațiile cu tine.
Articole astro