Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 ianuarie 2020

Chiar dacă știi că nu îți este ușor să te detașezi de o anumită persoană, continui să acționezi în acest sens. Îți inhibi sentimentele și nu mai vorbești atât de deschis despre tot ceea ce trăiești. Ai nevoie de această barieră emoțională pentru a te vindeca de rănile pe care ți le-a făcut.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 ianuarie 2020

Încă de la primele ore ale dimineții simți că vei avea parte de o zi extraordinară. Nimic din jur nu ți se mai pare împotrivă. Sentimentul de bine care îți inundă trupul și mintea te ajută să treci cu un elan de nestăvilit de toate provocările de care ai parte. Seara este perfectă pentru lectură și un vin bun.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 ianuarie 2020

De prea multe ori nu îți acorzi suficient timp și suficientă răbdare pentru a reuși să afli răspunsurile de care ai nevoie. Indiferent de ce susțin cei din jur, știi despre tine că ești o persoană caldă și sufletistă. Convingerile în raport cu anumite aspecte profesionale fac din tine un adevărat profesionist.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 ianuarie 2020

Ambianța din relație nu e foarte placută din cauza configurației planetare actuale. Aceasta îți este potrivnică întru totul. Sunt foarte probabile diferențele de opinie, ba chiar și confruntările mai violente. Dacă ești singură, astăzi nu este o zi foarte bună pentru a avea întâlniri romantice.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 ianuarie 2020

Astăzi reușești să ieși din ”ascunzătoare” din ce în ce mai mult. Reușești să scapi de gândurile sumbre care te-au ținut în spate în ultima perioadă. Te simți mult mai bine în această nouă postură. Urmărești să-ți îndeplinești dorințele și să nu îți mai pui singură piedici.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 ianuarie 2020

Energia venită din partea lui Saturn te va determina să îți menții standardele foarte ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis. Familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Firea extrovertită te ajută să te faci auzită în anumite contexte profesionale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 ianuarie 2020

Indulgența pe care o arăți în raport cu anumite persoane te poate dezavantaja chiar și la nivel profesional. În ceea ce privește compromisurile familiale, nu îți este frică de consecințele pe care acestea le presupun. În orice moment ești pregătită să dai totul pentru cei dragi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 ianuarie 2020

Viața privată nu este pentru tine un subiect de discuție cu persoanele pe care abia le cunoști. Îți dorești ca cei din jur să îți respecte intimitatea. În raport cu cei care nu te respectă, adopți o atitudine defensivă și rece. Colegii de la birou se simt intrigați în raport cu personalitatea ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 ianuarie 2020

Atunci când ai senzația că nu mai ești ambițioasă în atingerea anumitor obiecte, încearcă să îți îndrepți atenția către motivația inițială. În ultima perioadă ai reușit să faci un pas înainte în ceea ce privește aprecierea de sine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 ianuarie 2020

Unele evenimente care au loc astăzi vor fi definitorii în ceea ce privește cariera ta. Provocările de la birou tind să aibă și o nuanță de agresivitate deoarece sunt multe persoane care te critică fără niciun motiv. Încearcă să contracarezi criticile într-o manieră diplomată.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 ianuarie 2020

Deși nu îți dai seama de acest lucru, ești destul de previzibilă în acțiuni în plan profesional. Limbajul tău nonverbal vorbește de la sine. Atât tu, cât și persoana iubită veniți unul către celălalt. Este un moment potrivit pentru o astfel de apropiere între voi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 ianuarie 2020

Predictibilitatea evenimentelor care au loc în viața ta îți creeză falsa idee că deții controlul. Acest gând este riscant. Astăzi toți din jur apelează la tine pentru a primi o a doua opinie în raport cu problemele personale pe care le au.
Articole astro