Horoscopul zilei de 7 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 ianuarie 2019

Pentru prea mult timp, ai păstrat tăcerea în raport cu lucruri care se întâmplă în jurul tău și nu știi dacă să o faci în continuare. La birou se întâmplă lucruri dubioase pe care nu le poți controla. Pentru acest nou început de săptămână ai nevoie de obiective foarte clar definite.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 ianuarie 2019

Având în vedere modul neașteptat în care multe din lucruri se pot complica, poate este indicat să rămâi tot în postura de spectator. Aceasta te poate feri de emoții negative. Ziua aceasta de luni îți oferă oportunitatea de a începe să implementezi un mod mai riguros de a face lucrurile care contează pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 ianuarie 2019

Înainte de a acționa, încearcă să îți dai seama dacă tot ceea ce urmează să faci își va atinge scopul. Ești într-o căutare asiduă de afecțiune și acceptare, chiar dacă îți este dificil să accepți acest lucru. Odată ce vei integra acest adevăr, vei fi mult mai vulnerabilă în fața celor din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 ianuarie 2019

Relațiile cu anumite persoane din viața ta au tendința să ”explodeze” într-un mod complet nou chiar și pentru tine. Oricât de mult ți-ai dori ca cei din jur să fie deschiși și răspunzători pentru propriile acțiuni, se pare că mai mereu ajungi să fii țapul ispășitor.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 ianuarie 2019

Chiar dacă tu ești motivată să faci lucrurile doar într-o anumită manieră, îți dai seama că viața îți surâde la orice pas. Astăzi, chiar și cea mai banală discuție despre cel mai banal subiect, se poate transforma într-un conflict. Ești agresivă și nu lași loc celor din jur să se exprime.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 ianuarie 2019

Încearcă să iei o pauză din a încerca cu disperare să dai un sens vieții tale. Multe lucruri din cele care ți se întâmplă te ajută să descoperi, fără nicio intenție, și alte ”fețe” ale unor persoane. Modul în care înveți să te lași acaparată de ele te poate ajuta să duci relațiile de prietenie la alt nivel.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 ianuarie 2019

Indiferent de ceea ce te vor sfătui cei din jur, în această perioadă a vieții tale, singura prioritate este cariera. Spre seara acestei zile alegi să te delectezi cu un vin bun în compania celei mai bune prietene. De fapt, din relațiile de genul tu îți tragi zi de zi motivația de a fi o persoană mai bună.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 ianuarie 2019

Trebuie să iei o pauză de la tot ceea ce te înconjoară pentru a-ți regăsi resursele interioare. La birou este important să vorbești cu superiorii atunci când simți că pierzi controlul. Colegii vor încerca întotdeauna să îți pună bețe în roate în ceea ce privește promovarea la care visezi.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 ianuarie 2019

Planul profesional este în continuare prioritar pentru tine. Nu îți dorești complicații amoroase sau relații romantice. Nu ești pregatită și nici nu îți dorești să intri în jocul rivalității și al seducției. Cu alte cuvinte, alegi să nu te lași curtată de posibilii pretendenți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 ianuarie 2019

Mintea ta destul de ”incisivă” îți menține simțurile ascuțite. Creierul tău funcționează astăzi la capacitate maximă pentru a găsi soluțiile cele mai optime în rezolvarea problemelor. Chiar dacă uneori ești o fire intrusivă, reușești totuși să te faci plăcută de cei din jur. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 ianuarie 2019

Pe parcursul zilei vei fi liniștită din punct de vedere emoțional. Evenimentele din acest sector al vieții tale nu te fac să treci prin stări depresive sau negative, ci mai mult decît atât, observi o îmbunatățire în raport cu legătura pe care o ai cu partenerul.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 ianuarie 2019

Atunci când vine vorba de interacțiunile cu cei din jur, ai parte de multă indulgență. Opiniile tale sunt dintre cele mai ostentative și fără să îți dai seama de acest lucru, pot răni. În plan profesional ai nevoie de mai multă motivație pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta.
Articole astro