Horoscopul zilei de 7 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 februarie 2021

Energia venită din partea lui Saturn te va determina să îți menții standardele foarte ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis. Familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Firea extrovertită te ajută să te faci auzită în anumite contexte profesionale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 februarie 2021

Colegii de la birou se simt intrigați în raport cu personalitatea ta. Chiar dacă este weekend, te vei afla la muncă pentru că ești de părere că doar dedicarea totală va ajuta echipa să obțină rezultate excepționale. Indiferent de poziția pe care tu ți-o asumi, coehipierii tăi nu trebuie facă la fel.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 februarie 2021

Simți că ai nevoie de o nouă valorificare a propriei vieți. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli. Acest mod de a acționa te poate ajuta să ieși din anonimat chiar și la birou unde simți că ai nevoie de recunoștere socială.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 februarie 2021

Nu mai accepta orice invitație care ți se adresează, indiferent că este vorba de planul profesional sau cel personal. Ai nevoie de mai mult timp pentru tine. Firea ta pasivă îți aduce multe neajunsuri atât în plan profesional, dar mai ales în familie, acolo unde cei dragi insistă să ieși din propria ”bulă”.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 februarie 2021

Ai tendința dezastruoasă pentru tine de a analiza mult prea mult lucrurile. Din această cauză, sentimentele își pierd din claritate și chiar din autenticitate. Te afli într-o perioadă delicată în care înțelegerea pe care încerci să le-o oferi celor din jur tinde spre zero.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 februarie 2021

Indulgența pe care o arăți în raport cu anumite persoane te poate dezavantaja la nivel profesional. În ceea ce privește compromisurile familiale, nu îți este frică de consecințele pe care acestea le presupun. Dintotdeauna o să faci tot ceea ce este necesar pentru ca cei dragi să se simtă iubiți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 februarie 2021

persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie să fii mai receptivă la modul în care cei din jur se raportează la tine. Dă-le voie celor dragi să facă parte din viața ta!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 februarie 2021

Pentru echilibrul tău emoțional este important să nu te mai implici în acțiuni sau relații care nu îți pot oferi ceva sigur și sustenabil. Viața sexuală îți oferă în această perioadă o perspectivă diferită asupra relației de cuplu, mai ales că partenerul de viață este tot ceea ce ai nevoie ca femeie din acest punct de vedere.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 februarie 2021

În această perioadă din viața ta simți nevoia să îți ”pui pe hârtie” creativitatea. Îți dorești foarte mult să faci ceva deosebit, dar în același timp ai senzația că te simți blocată din punct de vedere energetic. Oricât de dificil poate părea începutul, tot ceea ce trebuie să faci este să începi.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 februarie 2021

Deschiderea emoțională pe care o recapeți odată ce ajungi să te accepți cu adevărat este de-a dreptul impresionantă. Acum nu te mai consumi psihic pentru lucruri mărunte, lași drumul pe care l-ai ales să își urmeze cursul și alegi să rămâi acompaniată doar de acele persoane care te întregesc emoțional.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 februarie 2021

Chiar dacă starea emoțională în care te afli este destul de confuză, încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce totuși echilibrul interior la care tânjești atât de mult. Dinamica relației personale te ajută să te dezvolți ca femeie și ca prietenă în raport cu partenerul de viață.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 februarie 2021

Îți este mult prea teamă de necesitatea de a face un compromis emoțional. Cu toate astea, te simți mult mai atrasă de idea de familie decât de obicei. Mai ales în prima parte a zilei, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor legate de intimitatea dintre tine și partener.
Articole astro