Horoscopul zilei de 7 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 februarie 2020

Îți place să te lași condusă de ceea ce simți. Consideri că acesta este modul tău personal de a acționa, indiferent de situația în care te afli. A fi autentic este pentru tine o valoare socială și morală de care nu te vei dezice nicioadată.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 februarie 2020

Comunicarea nu e punctul tău forte în această perioadă. Viața sentimentală e pe măsura așteptărilor și acest lucru te împlinește pe deplin. Se pare că nu ai nevoie de prea multe lucruri pentru a simți armonia din viața ta. Cu fiecare zi care trece ești tot mai conștientă de acest lucru.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 februarie 2020

Te doare respingerea anumitor persoane, dar reușești să integrezi cu maturitate această emoție. Ești îngrijorată cu privire la starea ta de sănătate, dar încerci cât poți de mult să nu devii mult prea anxioasă. Niciodată nu ai fost de acord cu negarea propriilor sentimente.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 februarie 2020

Mai ales în anumite situații imprevizibile, niciunul dintre tine sau partener nu știe să își exprime trăirile. Acest impas emoțional în care vă aflați poate ajunge să dezechilibreze legătura dintre voi. Nu trebuie să ți se mai zică, știi asta deja, și anume că tot ceea ce gândești îți modelează viața.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 februarie 2020

În momentele tensionate de la birou este important să îți asculți intuiția. Familia îți simte lipsa destul de mult. Ar trebui să iei în considerare acest aspect atunci când te întorci împotriva lor din cauza unor motive puerile. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 februarie 2020

Îți este ușor să îți explici comportamentul, însă alegi să nu o faci. Deși nu îți dai seama de acest lucru, ești destul de previzibilă în acțiuni. Limbajul tău nonverbal vorbește de la sine. Persoana iubită reușește astăzi să te surprindă într-un mod plăcut.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 februarie 2020

Chiar dacă cei din jur încearcă să îți suprime autocritica exagerată, nu au prea mult succes în acest sens. Te îndoiești de propria persoană la orice pas. Din păcate, nu accepți niciodată jumătăți de măsură în niciun sector al vieții tale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 februarie 2020

Îți este mult prea teamă de necesitatea de a face un compromis emoțional. Cu toate astea, te simți mult mai atrasă de idea de familie decât de obicei. Configurația astrală de astăzi te ajută să te apropii de partener. Dacă ești singură și ai trecut recent printr-o despărțire, timpul curge în favoarea ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 februarie 2020

Simți că ai nevoie de o nouă valorificare a propriei vieți. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli. Acest mod de a acționa te poate ajuta să ieși din anonimat chiar și la birou. Iar cariera ta chiar are nevoie de o astfel de ”resuscitare”.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 februarie 2020

Viața te tot forțează să te organizezi mai bine și să nu mai lași haosul să îți conducă acțiunile. Starea de oboseală și boală pe care ai avut-o în aceste zile, te face să vezi lucrurile mult mai clar. Îți stăpânești mai bine nevoia de a-ți plânge de milă și te pregătești pentru a acționa.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 februarie 2020

Ești conștientă de riscurile pe care le are modul tău de a privi relațiile cu cei din jur. Cu toate astea, ești dispusă să ți le asumi întru totul. Crezi în autenticitate și sinceritate. Îți place ca tot ceea ce faci pentru cei importanți pentru tine să fie rezultatul sentimentelor pe care le nutrești.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 februarie 2020

Ai tendința dezastruoasă pentru tine de a analiza foarte mult lucrurile. Din această cauză, totul este răstălmăcit în diverse moduri astfel încât să se potrivească propriei vieți. Ai nevoie de timp și energie pentru propria persoană.
Articole astro