Horoscopul zilei de 7 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 7 februarie 2019

Succesiunea lucrurilor care au loc te miră, dar te și încântă. Totul în jurul tău pare să fie în concordanță cu ceea ce simți. Perioada aceasta este potrivită pentru anticipări în plan profesional. Proiectele la care lucrezi te ajută să îți îndeplinești visuri pe care le ai de mic copil.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 7 februarie 2019

Viața privată cu siguranță nu este pentru tine un subiect de discuție cu persoanele pe care abia le cunoști. Îți dorești ca cei din jur să îți respecte intimitatea. Mai mult decât atât, nici tu nu ești interesată de poveștile celor din jur. Ai nevoie de energie pentru a te concentra asupra propriei vieți.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 7 februarie 2019

Predictibilitatea evenimentelor care au loc în viața ta îți creeză falsa idee că deții controlul. Acest gând este riscant. Astăzi toți din jur apelează la tine pentru a primi o a doua opinie în raport cu problemele personale pe care le au.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 7 februarie 2019

Venus activează intens în casa zodiei tale și de aceea ai senzația că niciodată lucrurile nu au fost mai ”așezate” în viața ta. Indiferent de statutul social pe care îl au cei din anturajul tău, tu o să fii întotdeauna impresionată de cei exuberanți și foarte vocali.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 7 februarie 2019

Dacă faci parte dintr-o echipă de lucru, chiar dacă te gândești că deții soluția cu privire la problema cu care vă confruntați, acest lucru este fals. Modul în care tu privești lucrurile este unul superficial, iar ”miezul” unei situații, odată accesat, poate oferi cu totul și cu totul alte perspective.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 7 februarie 2019

Romatismul va fi literă de lege pentru tine în această zi. Starea emoțională firavă care te încearcă în aceste zile te face să te simți din nou vulnerabilă în fața provocărilor pe care le trăiești în cuplu. Devii defensivă și vei risca totul pentru cel ales.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 7 februarie 2019

Viața te tot forțează să te organizezi mai bine și să nu mai lași haosul să îți conducă acțiunile. Starea de oboseală psihică pe care ai avut-o în aceste zile, te face să vezi lucrurile mult mai clar. Îți stăpânești mult mai bine nevoia de a-ți plânge de milă și ești pregătită pentru a acționa.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 7 februarie 2019

Astăzi vei trăi în treacăt câteva momente de introspecție profundă. Acestea te vor ajuta să găsești răspunsuri pe care le consideri cel puțin surprinzătoare în raport cu un anumit eveniment din viața ta. Autoanaliza este mereu binevenită! La birou totul este doar o pură rutină.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 7 februarie 2019

Simți că ai nevoie de o nouă valorificare a propriei vieți. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli. Acest mod de a acționa te poate ajuta să ieși din anonimat chiar și la birou, iar cariera ta chiar are nevoie de o astfel de ”resuscitare”.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 7 februarie 2019

Ești destul de nerăbdătoare în ceea ce privește rezultatele proiectelor pe care le derulezi. Această stare de sine te face să iei decizii pripite, chiar dacă ești conștientă că poți să riști totul pentru nimic. În plan personal reușești să privești ceea ce ți se întâmplă într-o manieră mult mai matură.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 7 februarie 2019

Ești o persoană inventivă și de aceea ajungi întotdeauna să te remarci, în orice context te-ai afla. Încerci să le arăți insistent celor din jur cum ideile tale pot fi puse în aplicare, însă uneori este posibil să fii mult prea intrusivă. Sunt multe în situații în care ar fi binevenit să te temperezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 7 februarie 2019

Astăzi nu ai voie să te pierzi în propriile gânduri sau mustrări de conștiință având în vedere tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Este posibil să primești o veste neașteptată din partea unei persoane apropiate și uite-așa toate starea ta de calmitate va fi din nou surescitată.
Articole astro